Ankara 4.44 Motor'un yeni dönem açılışı
Reklamlar
-
Ankara'da bir elin parmaklarını zor geçen motosiklet bayileri arasında, Emek 4. caddede yer alan 4.44 Motor; yeni sezona Ferco Motor, Motomax ve Kuralkan bayilikleri ile giriyor.
Yeni sezon açılışını 6 Nisan Pazar günü gerçekleştirecektir.
4.44 Motor'un sahipleri Tolga Yurtören ve Bora Yurtören açılışa tüm motosiklet.net üyelerini davet ettiklerini söylediler. Büyük ihtimalle ben de orda olacağım.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
-
Ankara ve çevre illerdeki arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun..
-
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
Arayan soran olursa ben de gelirim, anlayan anladı, şimdiden hayırlı olsun, hadi iyi akşamlar
-
bende orda olurum herhalde...
-
tamda bir gt 250 r alıcısı olarak ii oldu..açılışa özel bir güzellik yaparsalar ilk siftayı yaparım gerçi ilk düşüncem 2.el bir hyo.(satan varsa yada bilen ulaşsınlar bana)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
yaaa gt250r'yi koymuşlar yazık oldu motora
-
-
Tuh be pazar yagmurlu degilmi ? ?? ?
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
bıraz once motomaxtaydım tolga abı cagırdı benı burda gormeden once...arkadaslar gıdelım onları yanlız bırakmayalım benım ısım var ama urıcam...tolga abı bıteneeee....babamı ıknada buyuk rol oynadı saolsun...
-
hayırlı olsun 4.44 motora, ankaradakiler için sevindim. Benim merak ettiğim acaba adı neden 4.44
-
B-king adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun 4.44 motora, ankaradakiler için sevindim. Benim merak ettiğim acaba adı neden 4.44
4. cadde 44 numara...
belki ondandır. alkin ben numarası 44 değil diye hatırlıyorum. yani şu akşam vakti emin değilim
bir de 4.44 diye rock bar mı vardı bi zamanlar istanbulda? yoksa hafızam yine sadece bişiler mi anımsıyor. yoksa o barın ismi 45 lik miydi?
-
İmkan olursa gelmeye çalışalım.(hava yağışlı olmazsa)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
bende gelebilirim tabi tabanwayla bizde hala motor yok
-
Ankaranın havası yaklaşık bir aydır kapalı, pazar günü ne olacağı belli değil, güzel olursa gelebilirim inşallah.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
valla motorla yada motorsuz ben uğrarım sanırım
-
ankaradakii motosiklet aşıklarının yeni gözdesi hayırlı olsun
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
-
ee? topik boş hala.. gelen yok galiba
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)