Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda servisi önerisi

REKLAM ALANI

arkadaşlar merhaba,

dün akşam 600 rr motosikletimle giderken arkamdan bi araç beni geç farketti herhalde ve hafifçe vurdu. netice itibariyle kontrolümü kaybettim ve yavaşlayarak sola doğru devrildim ve biraz sürüklendim. allahtan bende bişi yok, full korumalarım saolsun. fakat motorun grenajlarında çizikler oldu, hatta yer yer kırıldı. trafik polisi çağırdık, gelmedi falan biz de tutanak tuttuk kendi aramızda, yeni kanun saolsun.

bugün karşı tarafın trafik sigortasını aradım ve aracımı istediğim bir servise götürmemi, servisin o tutanaklarla kendilerine başvuracağını söylediler.

sonuç itibariyle arkadan bana vurdukları için muhtemelen karşı trafik sigoratasından hasarımı ödeteceğim. önerebileceğiniz bir servis var mıdır? ev anadolu hisarında...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Domalınan moturlardan.Rayzink
    gecmıs olsun kardesım ama sen nerdesın?

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    istanbul Anadolu yakasında isen yarcımcı olabilecek bi servis tanıyorum.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ali ESENGUL

Kızıltoprak

0216 348 63 85

intaş sitesi b blok no:29

KADIKOY ISTANBUL

( Fenerbahce stadının carprazında )
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    bulgurlu doğu batı motor Gökhan Konşuk.

Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Caddesi, No:15/1 34696 Ümraniye İSTANBUL Tel: 0216 461 06 06
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

tabi nerden olduğumu yazmamışım. anadolu hisarındayım...

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Arkadaşlar ben de honda servisi arıyorum fakat resmi sitede yer alan servislerin dışında Eminönü - Sirkeci taraflarında var mı bu işi yapabilecek işin ehli bir servis ?
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mspulur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,

dün akşam 600 rr motosikletimle giderken arkamdan bi araç beni geç farketti herhalde ve hafifçe vurdu. netice itibariyle kontrolümü kaybettim ve yavaşlayarak sola doğru devrildim ve biraz sürüklendim. allahtan bende bişi yok, full korumalarım saolsun. fakat motorun grenajlarında çizikler oldu, hatta yer yer kırıldı. trafik polisi çağırdık, gelmedi falan biz de tutanak tuttuk kendi aramızda, yeni kanun saolsun.

bugün karşı tarafın trafik sigortasını aradım ve aracımı istediğim bir servise götürmemi, servisin o tutanaklarla kendilerine başvuracağını söylediler.

sonuç itibariyle arkadan bana vurdukları için muhtemelen karşı trafik sigoratasından hasarımı ödeteceğim. önerebileceğiniz bir servis var mıdır? ev anadolu hisarında...

Kendi servisimi önereceğim...Motorunla işçi usta değilde kankam 1000 rr cı kupa sahibi Gökhan Konşuk ilgilenecek...adam gibi adamdır..işini çok iyi yapar..Yer Altunizadeden Ümraniye doğru sola tünele girdiğinde ilk sağda BULGURLU dur...Altunizadeden 1 km uzaklıkta diyebilirim...Namazgah diye geçer o bölge...herhangi bir artı ücret kazık ek talep cart curt olmayacağını taahhüt ederim

Hocam ben bugün veya yarın Karşıya geçeceğim...bi H4 alacağım Bağdat Caddesinde abimin birinden...beni ararsan beraber gideriz...ister şimdi ister yarın...aradığında 3 ü tuşla karşına servis müdürü KASIM çıkar...Mete Han ın arkadaşıyım dersende yardımcı olurlar fazlasıyla...Cevizlideki Konşuk Motor Hondanın oğludur..

zaten yapılacak olay şu...önce bir hasar listesi çıkarmak...sonra eksperi beklemek...heryerde aynı hasar listesi karşına çıkar...ama taklacı çok servis var piyasada...mazallah adamlar akbaba gibi...parça sökeni var değiştireni var bilmem nesi var...burda ne olacağını ne yapılacağını kendin görürsün...

aman bu Kızıltopraktaki kurtlara gitme...aman diyim...hepsi tilki ...ne yaptıklarını kimse bilmez...

adres aşağıda...makinan SS...aman sadece mekanik ustalarına bebelere çoluğa çocuğa değilde ...hem Honda fabrikada eğitim almış hemde 1000 rr a binen kişiye emanet etmen en sağlıklısı...

kişisel dostluğumda var...ondaz yazıyorum bunları...

adres aşağıda..benim numerom..537 335 22 33...

Alıntı tronic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bulgurlu doğu batı motor Gökhan Konşuk.

Bulgurlu Mahallesi, İzzettinbey Caddesi, No:15/1 34696 Ümraniye İSTANBUL Tel: 0216 461 06 06
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    bende cevizlideki konşuk motoru önerebilirim..kurumsal çalışıyorlar,verilen hizmette güzel.

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    kızıltoprak ali usta (esengül honda) + 1
    Hız tutku olmamalı...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Geçmiş olsun dostum. Sen iyi ol da, motor halledilir, takma kafana...

Cevizli'deki Konşuk Motor'un çalışma sistemi güzel. Tasvip etmediğim tek davranışları; Yoldan gelmiş sıcak motora hiç nefes aldırmadan FOŞUURRTT diye soğuk su tutuyorlar. Hesapta yıkıyorlar ama amaçları motoru şoklayarak conta ve keçelerin kısa sürede iflas etmelerini sağlamak! Eee, iş çıksın ki onlar da ekmek yesinler, değil mi ama?

Mete'nin önerdiği Namazgah'taki Gökhan Konşuk da her halde Cevizli'dekinin akrabası oluyor; ben ilk kez duydum!
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    arkadasım anadolu hısarından umranıyeye gel motorla 15-20 dakka bısey tutar otobandan gelırsen daha az eee sonucta altında 600rr var metehan abıyle ırtıbata gec o sana yardımcı olacaktır umranıye db motor www.honda.com.tr den bakabılırsın bulgurlu cadddesınde
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı cumoni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun dostum. Sen iyi ol da, motor halledilir, takma kafana...

Cevizli'deki Konşuk Motor'un çalışma sistemi güzel. Tasvip etmediğim tek davranışları; Yoldan gelmiş sıcak motora hiç nefes aldırmadan FOŞUURRTT diye soğuk su tutuyorlar. Hesapta yıkıyorlar ama amaçları motoru şoklayarak conta ve keçelerin kısa sürede iflas etmelerini sağlamak! Eee, iş çıksın ki onlar da ekmek yesinler, değil mi ama?

Mete'nin önerdiği Namazgah'taki Gökhan Konşuk da her halde Cevizli'dekinin akrabası oluyor; ben ilk kez duydum!
    Konşuğun oğlu Gökhan...akraba derken 1.derece...

Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım anadolu hısarından umranıyeye gel motorla 15-20 dakka bısey tutar otobandan gelırsen daha az eee sonucta altında 600rr var metehan abıyle ırtıbata gec o sana yardımcı olacaktır umranıye db motor www.honda.com.tr den bakabılırsın bulgurlu cadddesınde

Hisardan TEME karışacak..Ümraniye sapğaına dönecek...1.Köprüye gelir gibi gelcek...en son tünele girmeden BULGURLU sağaına dalıcak orası...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    temden gelmeyıp kucuksu hekımbası umranıye carsı izzettın bey caddesıde yapabılır ama benım altımda 600rr olsaydı ben kesın temden gelırdım
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    düsünüyorum yakın zamanda
    arkadaşlar dün d ve b motorda 4000 lik bakım yaptırdım makıne eksoz patlatıyor ani gaz acista ve bazende stop ediyor cbf 150 rolantide devamlı calışmıyor başka honda servisi tavsiye eden arkadaşlar varmı

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Yeni konu açıp derdini öyle söyleseydin keşke. Siteye hoşgeldin yinede
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler