en sonunda A2 ehliyetime kavuşacağım sabah sürücü kursuna gidip sertifikayı alacağım, galiba oradan emniyete gidilecek ama sertifika ile gitmek yeterlimidir?
fotograf vb. ıvır zıvır isteniyormu?
en sonunda A2 ehliyetime kavuşacağım sabah sürücü kursuna gidip sertifikayı alacağım, galiba oradan emniyete gidilecek ama sertifika ile gitmek yeterlimidir?
fotograf vb. ıvır zıvır isteniyormu?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
kursa yazıldığın zaman fotograf vermiş olmalısın. Onlar dosyanı hazırlıyorlar zaten, sana kalan ehliyet harcını yatırıp dosyayı emniyete teslim etmen. İlk defa ehliyet alıyorsan kızılay'dan alacağın kan grubu kartınıda dosyana ekle...
Sen yanına 150 ytl al öyle git gerisi no problem
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
12 gün önce verdim evraklarımı... Hala dosyaları ayırmadık bile cevabını alıyorum...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Hayır yaw ne kan gurubusu kekmisin sen ya zaten dosyanda kan gurubun yazıyor sağlık raporun resmin sabıka kaydın diploman ikametin kafa kağıdı suretin aslının fotokopisi sınav başarı bilmem nen .....
Neyse bütün evrakların dosyanda var trafiğe kimliğinle gidince önce maliyeye par yatırıyorsun ( orda veznesi ayrı onların ) ondan sonra ehliyet içinde 33 ytl toplamda ben geçen yıl 130 ytl gibi bir rakam ödemiştim tam da hatırlamıyorum
Bende b var a2 ekletmek nerdeyse 400 liraya maloldu
Ve ayrıca benim avatarım daha güzel sen değiştir
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)