Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Nerdeyse motorumu çalıyolardı

REKLAM ALANI
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Motorumu apartmanın giriş kapısının önüne koyuyordum oturduğumuz ev 3 katlı ve biz orta katda kiradayız ev sahibinin arabası bahçede olur genelde bende motoru koyar giriş kapısını kapatırım.
    Her sabah yaptığım gibi kalktım montu kaskı aldım aşağıya bir indim motor yok önce bunun bir şaka olacağını düşündüm ama 2 anahtarda bendeydi, hemen eve çıkıp babamla birlikte oturduğumuz yere bakan bölge jandarmaya gidiyorduk yolda ruhsatın fotokopisini aldım, telefon geldi arayan annemdi motoru bulduklarını söylediler hemen geri döndük oturduğumuz evin ilerisindeki boş alana bırakmışlar motorda hiç bir hasar yoktu o an dünyalar benim olmuştu.
    ilk baktığım kontak oldu ama hiç dokanmamışlar zorlama ile direksiyon kilidini kırmışlar ve Kanuni Hussarı olanlar bilir ön grenaj çok basit yani ön tekerin üstünden hiç grenajı çıkarmaya gerek kalmadan kontak soketleri ile oynamışlar ve arka kick startla denemişler ama başaramamışlar adi kanı bozuk insanlar motora herhangi bir zarar vermemişler
    hemen gidip disk kilidi aldım ve uzun bir halat kilit aldım tesadüf aynı bölgede oturan bir abide kilit almaya gelmiş oda söyledi hırsızlık artdı dikkatli ol diye
    Allaha bin şükürler olsun motoruma tekrar kavuştum hemen mahalledeki çocukları sevindirmesi için anneme para verdim
    ama inanın bana 'insanın başına gelmeden bilmez' denilen olay doğru o an aklımdan geçen düşünceleri aktaramam yaşanır yani o sinirle nerdeyse kaskı paramparça yapıyordum
    ERASER WİLL COME BACK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

powerbyaydin, buyuk gecmis olsun. baya ucuz yirtmisin valla. allah kimsenin basina vermesin

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    geçmiş olsun mu diyelim, gözün aydın mı?
    AYDIN; GÖZÜNAYDIN

dikkatli olun arkadaşlar...
    benim kursun motorunu da çaldılar 4-5 gün önce. gitti güzelim twister...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

powerbyaydin, allah korumuş kardeşim, çok büyük geçmiş olsun...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Geçmiş olsun kardeşim..
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaskı parçalama 2-3 arkadaş soteye yatın motoruda yola koy adamlar tam iş üstündeyken kafalarını gözünü yarın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Aydın geçmiş olsun, bizim Pazar günkü Çakırlar gezisi yatardı valla neyse ben seni artçı alırdım . Bu arada "DOKANMAMIŞLAR" sözcüğüne koptum olum hahahaha . Yakalayıp dövmek lazım o elemanları bu arada Ram' inide aldım ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    çok sağolun tek sevindiğim konu aşkıma tekrar kavuşmam çünkü bulamasaydım bir daha göremezdim polis ve jandarmaya kalsa olacaklar belliydi zaten çalanın amacı belli
    Semihim eğer birgün biri denk gelirse jopları kullanmak nasip olacak
    o kişi kimse bir daha uğramaz mahalleye ama yeni ev bitsin bahçesindeki piskopatı görünce girebilecekler mi bakalım
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Aydın olm senin tipte psikopatlık yok ki şeker bir çocuğa benziyorsun hahahaha. Yumoşum benim ...

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    motorun çalındığını anladığın anki halini ben çok iyi bilirim , benim 2 tane arabam çalındı öyle ve içime langırt diye birşey oturmuştu, işin kötü tarafı arabalar bana ait değildi o daha ağır oldu, çok geçmiş olsun, lütfen biraz daha dikkat , bu şerefsizler istediği an götürüyor bu kesin,

arkadaşlar aklıma geldi acaba sitemizde hırsız varmıdır? yani hergün yazıştığımız bir sürü insan var, acaba hırsız olan var mı ?
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aydın abi geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Umarım bi daha bu tür olaylar yakınından bile geçmez hem senin hemde parasını hakkıyla kazanan herkezin...
    MeTaL, yeni eve köpek falan alıcak heralde psikopat olan o olsa gerek aydın abi değil

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Ben hırsızım Thief Heart . Ha bu arada ilk okuldaykende benim 21 vites bisikletlerim çalınmıştı :(. İlk önce yeni aldığımı çalmışlardı daha 1 haftalıktı sonrada ondan önce aldığım bisikletimi çadılar 2 gün kadar sonra . Asmak lazım bunları ...

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    @Metal
    ben değilki piskopat bir bekçi köpeği olucak kesin haklısın bende pisko tip yok

@federal
    özel bilgilerinizi açık alanda sergilemeyin diye yazıyor her yerde kim nedir bilinmez dikkatli olmak lazım

herkeze tekrar teşşekkürler hağla daha aklıma sabah kapıyı açıp motorumu görememem aklıma geliyor deli olucam
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    1000RR06
    abi buyuk geçmiş olsun allah beterinden saklasın
    Acımadıki, acımadıki

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    powerbyaydin, Geçmiş olsun hani derler ya " Allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş" Sevdiği kullardansın şükret kavuştun.. Bir daha olmaması temennisi ile tekrar geçmiş olsun....
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

büyük geçmiş olsun...
    diyorum hep bir ton para verip motor alıyoruzi
    onu çok seviyoruz
    ama garaja koymuyoruz
    bu kadar değer verdiğmiz şeye nasıl böyle davranıyoruz.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Aydın Allah sevdiği kullarına eşşeğini kaybettirip kaybettirip buldururmuş'' diye bir söz var. diyeceğim geçmişolsun.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    @lacivertsarı çok sağol
    @qeek23 parayı sokakta bulmuyoruz yani malın değerini biliyoruz ama yer yoksa ne yapıcaksın imkanım olsa eve sokucam ama yok sabah ki manzara karşısında yaşayan bilir deli oldum zaten ben o kadar alın teri dökeyim kansızın biri gelsin benim malıma göz koysun bulucan bunları sallandıracan
    ERASER WİLL COME BACK

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı federal adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar aklıma geldi acaba sitemizde hırsız varmıdır? yani hergün yazıştığımız bir sürü insan var, acaba hırsız olan var mı ?
    8-[ :signoops:
    Comfirmation Bias

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    büyük geçmiş olsun Aydın,

düşündüm de içim ürperdi bir an..
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler