Motorumu apartmanın giriş kapısının önüne koyuyordum oturduğumuz ev 3 katlı ve biz orta katda kiradayız ev sahibinin arabası bahçede olur genelde bende motoru koyar giriş kapısını kapatırım.
Her sabah yaptığım gibi kalktım montu kaskı aldım aşağıya bir indim motor yok önce bunun bir şaka olacağını düşündüm ama 2 anahtarda bendeydi, hemen eve çıkıp babamla birlikte oturduğumuz yere bakan bölge jandarmaya gidiyorduk yolda ruhsatın fotokopisini aldım, telefon geldi arayan annemdi motoru bulduklarını söylediler hemen geri döndük oturduğumuz evin ilerisindeki boş alana bırakmışlar motorda hiç bir hasar yoktu o an dünyalar benim olmuştu.
ilk baktığım kontak oldu ama hiç dokanmamışlar zorlama ile direksiyon kilidini kırmışlar ve Kanuni Hussarı olanlar bilir ön grenaj çok basit yani ön tekerin üstünden hiç grenajı çıkarmaya gerek kalmadan kontak soketleri ile oynamışlar ve arka kick startla denemişler ama başaramamışlar adi kanı bozuk insanlar motora herhangi bir zarar vermemişler
hemen gidip disk kilidi aldım ve uzun bir halat kilit aldım tesadüf aynı bölgede oturan bir abide kilit almaya gelmiş oda söyledi hırsızlık artdı dikkatli ol diye
Allaha bin şükürler olsun motoruma tekrar kavuştum hemen mahalledeki çocukları sevindirmesi için anneme para verdim
ama inanın bana 'insanın başına gelmeden bilmez' denilen olay doğru o an aklımdan geçen düşünceleri aktaramam yaşanır yani o sinirle nerdeyse kaskı paramparça yapıyordum