geçmiş olsun umarım bir daha başına gelmez, umarım hepimizin başına böle bişey gelmez.
geçmiş olsun umarım bir daha başına gelmez, umarım hepimizin başına böle bişey gelmez.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bende evin önune 500 ytl masraf edip kale gibi bir şey yaptım.inşallah tekrarlanmaz..
Bana uyar piskopata bağlamışımBBRR adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaş büyük geçmiş olsun....
düşünmesi bile berbat
ben yeni alıcam ve 12 ay taksit ödiceeem.
allahım cemicümlemizi korusun bu ( sıfat bulamadım ) den
geçmiş olsun...
ben korkumdan motoru her akşam apartamanın içindeki bodruma kilitliyorum. biraz uğraştırıyor ama en azından kafam rahat...
geçmiş olsun kardeşim
Öyle bir sistem olacakki,kurduğunuzda dokunulduğu zaman elektrik çarpıcak hırsızı,yığılıp kalacak orada.Aslında bu teoride mümkün,durağan elektrik her zaman var,bunu statik elektriğe çevirerek metal yardımıyla iletmek gerek.
Geçmiş olsun power..
çoluk çocuk oynamak için dokununca noolcak
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ben olayı kökten çözdüm evime yakın bir yerde motorcu bir arkadaşın garajı var ayda 30 ytl kira karşılığı motorumu garaja koyuyorum kış içinde iyi olacak çalınma derdi de yok gayet güvenli çünkü içeride honda ve bmw motorlarda var bu tip bir garaj edinemeyen arkadaşlar ne olursa olsun evin önüne bırakmayın kapalı otoparklar var bekçili falan aylık belli bir para gözden çıkarıp koyun bence
tekrar teşşekkürler arkadaşlar
yeni ev bitince bende demir kafes + sağlam köpekle önlemimi alıcam
ERASER WİLL COME BACK
Aydın abi,hiç söylemedin ya konuşurken şimdi balına rastladım.Çok geçmiş olsun çok talihsiz bir olay.Allah korumuş.
NOT:Bende benim papatyamı duvara çaktığım 30cmlik parmak kalınlığında demire zincirliyorum.Demir çıkmaz ama zincir kesilebilir.Allaha emanet bi bakıma.Ama yazlık yer bir de site olduğu için çok problem değil gibi..En azından şimdilik.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Aydın köpekde çözüm değil. Sen motorunu sağlam bir iki yere bağla
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
geçmiş olsun powerbyaydin, gercekten kil payi atlatmissin, umarim tekrarlanmaz...
bi cihaz varmış motora takıyomuşun çalındığında sana yerini cep telden mi ne bilim işte bi şekilde bildiriyomuş eminim daha ayrıntılı bilen arkadaşlar vardır. faydalı bişey bence. geçmiş olsun ve gözün aydın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)