Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Apache - CBF150 >>140 km???????

REKLAM ALANI
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    arkadaşlar birşey sormak istiyorum bir kaç arkadaşımda ve abimde Apache ve CBF 150 var sormak istediğim şu CBF 150 ve Apache kullananlar bana 140 km yi bile zar zor hatta yokuş aşağı gördüklerini söylediler (abim hariç) oysaki ben eski CıBıR'm la düzde 130km, çok az bi yokuşta ise 145 km yi görüyodum (redline ile!!) benm motorum 125 cc olmasına rağmen nasıl onlar 150 cc'yken göremiyolar beygir güçleride aynıyken????
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

karmasık bı durum olmus sordugun arkadaslarım kıloları fazla olabılır.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    kiloları son hızı etkilemez. cbr ile cbf'in de güçleri aynı değil ki. cbr daha güçlü.

Motosikleti
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kiloları son hızı etkilemez. cbr ile cbf'in de güçleri aynı değil ki. cbr daha güçlü.
    anlıyorum ama şöyle bi durum var abim Apache'yle 150km yaptı bende düzde 140km yapmıştım Apache'yle CBF 150 neden gidemiyor?

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Motor kullanan biri olarak bunu sorman garip geldi bana...Üç motor aynı anda hızlandığında kısacası küçük bir yarış mevcut olduğunda ne olacağını görürsün buradaki çoğu kişi biliyor, sen de gözünle görürsün
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Motosikleti
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor kullanan biri olarak bunu sorman garip geldi bana...Üç motor aynı anda hızlandığında kısacası küçük bir yarış mevcut olduğunda ne olacağını görürsün buradaki çoğu kişi biliyor, sen de gözünle görürsün
    dediğin doğru ama benim amacım yarıştırmak değil milletin neden öyle söylediğini anlamak 1 kişi söylese adam gibi kullanamıyor derim ama 5 10 kişi söylüyo bunu bende aynı marka bile olsa motordan motora fark var gibi bi düşünceye varıyorum aklım karışıyo yani?

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlıyorum ama şöyle bi durum var abim Apache'yle 150km yaptı bende düzde 140km yapmıştım Apache'yle CBF 150 neden gidemiyor?
    çünkü apache'nin beygir gücü cbf'ten fazla.
    cbf tur amaçlı bir motor olduğu için torku ile ön plana çıkıyor.

Motosikleti
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çünkü apache'nin beygir gücü cbf'ten fazla.
    cbf tur amaçlı bir motor olduğu için torku ile ön plana çıkıyor.
    CBF kaç beygir bildiğim kadarıyla Apache 13,5 BG

Motosikleti
    TVS Apache
    dediğin doğru ama benim amacım yarıştırmak değil milletin neden öyle söylediğini anlamak 1 kişi söylese adam gibi kullanamıyor derim ama 5 10 kişi söylüyo bunu bende aynı marka bile olsa motordan motora fark var gibi bi düşünceye varıyorum aklım karışıyo yani?
    amacın yarıştırmak demiyorum zaten... İnan akıl karıştıracak hiçbirşey yok...

ketchup

biraz açıklamış..katılıyorum ve son hızı etkileceyecek birçok faktör vardır.Ama inan bu 3 motor arasında en iyisi en güçlüsünün Apache olduğu konusunda tartışmaya bile girmiyorum

Motosikleti
    Ama inan bu 3 motor arasında en iyisi en güçlüsünün Apache olduğu konusunda tartışmaya bile girmiyorum
    biliyorum bende hem daha güçlü olduğundan hemde daha az masraflı olduğundan CıBıR ı sattım Apache almayı düşünüyorum

Motosikleti
    TVS Apache
    biliyorum bende hem daha güçlü olduğundan hemde daha az masraflı olduğundan CıBıR ı sattım Apache almayı düşünüyorum
    İnan bundan en çok mutlu olacak kişi senden sonra ben olurum Bir apache ci olarak insanların onun kalitesini, sınıfında liderliğini anlaması beni çok sevindiriyor..Apache bu şekilde hakettiği değeri almaya başlıyor ve bu sürekli büyüyor Forever Apache

Motosikleti
    aslında bi kaç arkadaşım CıBıR satılıp Apache alınır mı kurye motoru o falan gibi muhabbetlere giriyolar ama hem güç olarak hemde para olarak karda olacağımı anlamıyolar sence onlara verileecek en iyi cevap nedir "sabırküpü"

Motosikleti
    TVS Apache
    De ki onlara 'Bisiklet kullanmaktan bıktım artık gerçek bir motor kullanmak istiyorum' Güç olayı zaten ortada para olayı da apaçık ortada eğer anlamayacak insanlarsa arkadaşlığını gözden geçir 2 kere daha Cevap konusunda da kendin hiç endişelenme zaman onlara çooook güzel bi cevap verecektir

Motosikleti
    De ki onlara 'Bisiklet kullanmaktan bıktım artık gerçek bir motor kullanmak istiyorum' Güç olayı zaten ortada para olayı da apaçık ortada eğer anlamayacak insanlarsa arkadaşlığını gözden geçir 2 kere daha Cevap konusunda da kendin hiç endişelenme zaman onlara çooook güzel bi cevap verecektir
    haklısın abi dediğin gibi FoReVeR ApAcHeEeEeE!!!

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    cbf150 140 görüyorsa şaşarım ben.2 günden beri bende cbf150 var ne 140 hangı 140 dostum ? düz yolda en fazla taş catlasa 110 yokus assaga 128 zor bastım oda yatarak 4500 de fln kmde. abımız aldı benım canavarı bana bunu verdı şimdi 4-5 gün buna bın sen

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    YAaa yapma Allah askına aynı tarzda mı o makınalar......O zaman Goldwing 1800 tüm racinglerı gecmesı lazım...Yada senın manıtıgına gore cbf600 ile cbr600rr aynı hızda gıtmesı lazımmmm.....!!!!
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf150 140 görüyorsa şaşarım ben.2 günden beri bende cbf150 var ne 140 hangı 140 dostum ? düz yolda en fazla taş catlasa 110 yokus assaga 128 zor bastım oda yatarak 4500 de fln kmde. abımız aldı benım canavarı bana bunu verdı şimdi 4-5 gün buna bın sen
    sen ne diyon abi daha ne sıkanlar var allah korusun tütütütütü

offf 17 üye okuyor 4 ü misafir.... korktum yawwww yazın birşeyler bari fikir zenginliği yaratalım

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YAaa yapma Allah askına aynı tarzda mı o makınalar......O zaman Goldwing 1800 tüm racinglerı gecmesı lazım...Yada senın manıtıgına gore cbf600 ile cbr600rr aynı hızda gıtmesı lazımmmm.....!!!!
    evt aynen katiliyorum motosikleirn tarzlari farkli tarzlari derken disliler ve dislilerin caplari ve dis sayilari farkli

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evt aynen katiliyorum motosikleirn tarzlari farkli tarzlari derken disliler ve dislilerin caplari ve dis sayilari farkli
    Bildiğin kadarıyla bu motorların kastettiğin özelliklerini yazabilir misin arkadaşım..Senin yorumunu ve bildiğini öğrenmek istedim de sakıncası yoksa

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Bildiğin kadarıyla bu motorların kastettiğin özelliklerini yazabilir misin arkadaşım..Senin yorumunu ve bildiğini öğrenmek istedim de sakıncası yoksa
    tabiki ne sakincasi.. bildigim kadar paylasmak isterim....

oncelikle motosikletler tarz olarak farkli
    bu tarz olarak farkliliktan kaynaklanarak motorun teknigide farkli cbf in disli oranlarini filan bilmiyorum ama cbr`in oranlarini verebilirm

1 vites 3.083
    2.........1.941
    3..........1.500
    4...........1.227
    5...........1.227
    6...........0.923

+motorlarin devirleri farkli devir de arttikca gucten kayip hizdan kazan saglaniyor olarak biliyorm
    oranlar arttikca cekis dusup hiz artiyor ve tahminimce cbf in bu vites disli oranlari daha dusuktur.... benim bildigim bu yalnism var duzeltin lutfen

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)