Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Apache - CBF150 >>140 km???????

REKLAM ALANI

Motosikleti
    XL 700 Transalp
    walla sayenizde tvs markasından haberim oldu... tşklr...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...

Belgelerle konuşun der kaçarım

nerden bilcem sulu rampa olmadığını

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
    nediyorsun abi arkadanmı vurucan bizi
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf kullanıyorsun diye arkadan vurmak die algılamaapache var huzur var
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hitap tarzın kendi seviyeni ve eğitimini belli ediyor.bu forumda senin gibilerde var yapıcak bişi yok malesef....
    Hiçkimse kimsenin seviyesini kolay kolay bilemez..Hitabım için özür dileyebilirim ki dilerim de...Konu kapansın sen de o asılsız düşüncenden kurtul

Abi sen bitanesin hadi bak bekliyorum..Senin yorumun benim için olduğu gibi bayağı kişi için de önemli..Kaliteli mal hakkını bulsun istiyorum
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    merakla bekliyoruz mete_han bey fotoları!!
    bende ciddi,ciddi almayı düşünüyorum apache'yi karizmatik makina süper görüntüsü var...

Motosikleti
    TVS Apache
    Geliyor geliyor foto foto geliyor Yer siyaah gök beyaaz Şampiyonsun ApacheOOOOOOOOOOOoooooo.....

Motosikleti
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merakla bekliyoruz mete_han bey fotoları!!
    bende ciddi,ciddi almayı düşünüyorum apache'yi karizmatik makina süper görüntüsü var...
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geliyor geliyor foto foto geliyor Yer siyaah gök beyaaz Şampiyonsun ApacheOOOOOOOOOOOoooooo.....
    arkadaşlar imeykşekteki sorun çözülsün diye bekliyorum...benim derdim şu gidon boruuyla...ybr ve cbfde alimunyum bir parça vardır...hepiniz bilirsiniz...

peki Apacideki bu gidon malzemesi nedir...hayatımda bu kadar dayanlıklı bir malzeme görmedim...yok böle bişey abi...

sadece bir ara yanınızda görürseniz TVS bu mzlaemeye bir dokunun...anahtarınızla vurun çıkan sese bakın...bide bizim gidon borusu malzemesine bakın ve tık tık layın demirle...

abartmayımde galiba bu malzemenin alaşımında krom var arkadaşlar...bizim demirler alimunyum en küçük darbede yamulur...ama bunu kolay kolay bir darbe bükmez...

peki kazadan sonra bir apache gördünüzmü...ben gördüm...önden tosluyorsunuz ön maşa Allah sizi inandırsın 3-4 cm eğiliyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    arkadaşlar imeykşekteki sorun çözülsün diye bekliyorum...benim derdim şu gidon boruuyla...ybr ve cbfde alimunyum bir parça vardır...hepiniz bilirsiniz...

peki Apacideki bu gidon malzemesi nedir...hayatımda bu kadar dayanlıklı bir malzeme görmedim...yok böle bişey abi...

sadece bir ara yanınızda görürseniz TVS bu mzlaemeye bir dokunun...anahtarınızla vurun çıkan sese bakın...bide bizim gidon borusu malzemesine bakın ve tık tık layın demirle...

aman abi bumuydu önemli havadis dediğin Bende apache 140 yapıyor cbf 100 yapıyor diceksin sandım neyse bir demirin lafı olmaz neyse taktırırız aynı olur cbf ile apache.Kardeş olurlar Peki çekiş gidiş konusunda kıyaslama yapabilirsin.Apachinin haliyle çekişi güçlü olmalı fakat titreşim yüksek süratlerde varmıs diye söyleniyor

Motosikleti
    TVS Apache
    OOOOOOOOOOlllllllllllllllllllleeeeeeyyyyyyyyyy

aman abi bumuydu önemli havadis dediğin Bende apache 140 yapıyor cbf 100 yapıyor diceksin sandım neyse bir demirin lafı olmaz neyse taktırırız aynı olur cbf ile apache.Kardeş olurlar Peki çekiş gidiş konusunda kıyaslama yapabilirsin.Apachinin haliyle çekişi güçlü olmalı fakat titreşim yüksek süratlerde varmıs diye söyleniyor
    Bütün havadis ayrıntılarda saklıdır sayın abim..Apachenin kaç yaptığı önemli değil ama tabiki performansta 1 numara onu da bilmeyen yok.Metehan abi buyur

Motosikleti
    abi bakın birde şu var + ve - anlamda...

ben bu boyla km göstergesinin üstünü göremiyorum inanın...eğilmek zorunda kalıyorum...sürerken bu eziyete girmem şahsen...ön kafa camı o kadar aşağıdaki resmen eğilmek zorunda kalıyorum km ye bakmak için...boy 1.90 çünkü...yav az dik olsa ne olurdu...teli aşağıya tutarak çektim bu fotoyu...

ama şu gerçek olan ibreler çok düzgün hassas ayarı benzin tüketimi falan 4/4 lük yağ gibi...benim cbf km ibresi aldığımdan beri titriytor...benzin tüketim hepsinde diyim hatalı...4/3 depoyla çeyrek gösteriyor...75.kmden sonra benim makina yarımın altına iniyor...

120 km den sonra boş gösteriyor...çin işleri gibi yani...

ama apaci göstergeleri bir SS makina ayarında işlev görüyor...Seyrantepede çok kullanıyorum apaci...

ama bir titreşim var...aboooooo...TVS rölantide bile gidona vuruyor...ben alışık değilim şahsen...o vibrasyon için alınmayabilir...ama kruye arkadaşlar için sorun teşkil etmiyor...

cbf yi devirdimi o yan kafa granajları adamların gözünü korkutmuş..

kanka malzeme çok sağlam hakkını vermek lazım...çekişini yiyim...düştüğünde ne kadar az hasarla kurtulursan o kadar iyi...koruma demirimiz olmasa bizde yalanız valla...çekişte Apacinin hakkını ver...makina gerçek bir 1500 cc...bizimki 125 haco...ne deseler beni kandıramazlar...bunda gaza ani tepki var...bizimki bağırıyor ama gitmiyo düldül...

titreşim dediğim gibi her piston vuruşunda var...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...

Belgelerle konuşun der kaçarım

Bu resme dikkatli bakıldığında gerçekten motorun gitmediği anlaşılıyor

Çhok ayıp ama
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    apachide niye koruma demiri yok anlamadım takılamıyormu?

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Son mesajları tam olarak okuyamadım yarın erken kalkmam gerekiyor...
    Fakat ilk mesajlardan anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar ,afedersiniz, tekrardan çocukça sidik yarışı yapma gereği duymuşlar...
    Bu konuyu okuyan arkadaşlara ve cevap yazanlara sabır dileyerek bu konudan çıkıyorum...

Tek dileğim , yeni motosiklet alacak arkadaşların kafasını gereksiz sloganlarla ve iddalarla karıştırmamanız ; seçim yapacak arkadaşlara akıllıca ve teknik bilgilerle opsiyon sunmanızdır.
    Iyi geceler

harbiturk
    Ertekin benim en yakın arkadaşlarımdan birisidir. Seni temin ederim o böyle çocukça şeylerle uğraşmaz
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    TVS Apache
    apachide niye koruma demiri yok anlamadım takılamıyormu?
    koruma demirinin olmadığını nerden çıkardın abi? motorlar koruma demirleri takılı şekilde geliyorlar zaten

Motosikleti
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma demirinin olmadığını nerden çıkardın abi? motorlar koruma demirleri takılı şekilde geliyorlar zaten
    bize takısız geliyor...

koruma demirinizde ok çikin haco..başta söyliyim...

Motosikleti
    TVS Apache
    sana özel şekilli yaptıralım abi..abi biz herşeyimizle güzelliği yaşıyoruz koruma demirimiz çirkin olmuş ne var

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Mal burda .... Yersen

Mal burda ....Yersen

Buda başka bir malYersen

Buda başka bir malYersen

Ama Buna Ok ....

Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    apache kullanan arkadaşlar!! bu makinada titreşim var deniliyor çok rahatsız ediyormu?? mesela çin makinalarının 100%90'nında titreşim vardır..apache'nin titreşimini çinlere göre kıyaslarsak ne düzeydedir?? cevaplarsanız sevinirim...

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)