Apache - CBF150 >>140 km???????
Reklamlar
-
walla sayenizde tvs markasından haberim oldu... tşklr...
Reklamlar
-
ErTech adlı üyeden alıntı
nerden bilcem sulu rampa olmadığını
-
geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
hitap tarzın kendi seviyeni ve eğitimini belli ediyor.bu forumda senin gibilerde var yapıcak bişi yok malesef....
Hiçkimse kimsenin seviyesini kolay kolay bilemez..Hitabım için özür dileyebilirim ki dilerim de...Konu kapansın sen de o asılsız düşüncenden kurtul
mete_han adlı üyeden alıntı
geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
Abi sen bitanesin hadi bak bekliyorum..Senin yorumun benim için olduğu gibi bayağı kişi için de önemli..Kaliteli mal hakkını bulsun istiyorum
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
merakla bekliyoruz mete_han bey fotoları!!
bende ciddi,ciddi almayı düşünüyorum apache'yi karizmatik makina süper görüntüsü var...
-
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
ferotr adlı üyeden alıntı
merakla bekliyoruz mete_han bey fotoları!!
bende ciddi,ciddi almayı düşünüyorum apache'yi karizmatik makina süper görüntüsü var...
Sabırküpü adlı üyeden alıntı
arkadaşlar imeykşekteki sorun çözülsün diye bekliyorum...benim derdim şu gidon boruuyla...ybr ve cbfde alimunyum bir parça vardır...hepiniz bilirsiniz...
peki Apacideki bu gidon malzemesi nedir...hayatımda bu kadar dayanlıklı bir malzeme görmedim...yok böle bişey abi...
sadece bir ara yanınızda görürseniz TVS bu mzlaemeye bir dokunun...anahtarınızla vurun çıkan sese bakın...bide bizim gidon borusu malzemesine bakın ve tık tık layın demirle...
abartmayımde galiba bu malzemenin alaşımında krom var arkadaşlar...bizim demirler alimunyum en küçük darbede yamulur...ama bunu kolay kolay bir darbe bükmez...
peki kazadan sonra bir apache gördünüzmü...ben gördüm...önden tosluyorsunuz ön maşa Allah sizi inandırsın 3-4 cm eğiliyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
-
-
-
apachide niye koruma demiri yok anlamadım takılamıyormu?
-
Son mesajları tam olarak okuyamadım yarın erken kalkmam gerekiyor...
Fakat ilk mesajlardan anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar ,afedersiniz, tekrardan çocukça sidik yarışı yapma gereği duymuşlar...
Bu konuyu okuyan arkadaşlara ve cevap yazanlara sabır dileyerek bu konudan çıkıyorum...
Tek dileğim , yeni motosiklet alacak arkadaşların kafasını gereksiz sloganlarla ve iddalarla karıştırmamanız ; seçim yapacak arkadaşlara akıllıca ve teknik bilgilerle opsiyon sunmanızdır.
Iyi geceler
harbiturk
Ertekin benim en yakın arkadaşlarımdan birisidir. Seni temin ederim o böyle çocukça şeylerle uğraşmaz
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
apachide niye koruma demiri yok anlamadım
takılamıyormu?
koruma demirinin olmadığını nerden çıkardın abi? motorlar koruma demirleri takılı şekilde geliyorlar zaten
-
-
sana özel şekilli yaptıralım abi..abi biz herşeyimizle güzelliği yaşıyoruz koruma demirimiz çirkin olmuş ne var
-
-
11 Nisan 2008, 19:04
apache kullanan arkadaşlar!! bu makinada titreşim var deniliyor çok rahatsız ediyormu?? mesela çin makinalarının 100%90'nında titreşim vardır..apache'nin titreşimini çinlere göre kıyaslarsak ne düzeydedir?? cevaplarsanız sevinirim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)