Şu hız konularında her zaman tartışma çıkıyo ne yapıyosa odur her motorun + sı - si vardır bırakın motoru ezmeyi sahibi mutluysa mutludur...
Şu hız konularında her zaman tartışma çıkıyo ne yapıyosa odur her motorun + sı - si vardır bırakın motoru ezmeyi sahibi mutluysa mutludur...
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Bu topic bu sitedemi açıldı ne sinirsiniz yaaa.
CBF250 Zor yapıyor 140 siz neyele uğraşıyorsunuz
Bahsettiğiniz motorların maxsimum sabit hızı düz yolda 110 Yukarı Eğimli yolda 80 Aşağı eğimli yolda Allah ne verdiyse basıyorsunuz bir an ibre 130-140 lara çıkıyor ve motorunuz 140 yapmış oluyor.
Demekki bu konuda burda kapanmış oluyor
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bugun 2008 siyah Apache'mle düzde hiç zorlanmadan 130 km vurdum keşke yol müsait olsaydı da video çekebilseydim...
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
hürricane arkadaşım bana biraz motorunun kalitesinden , vibrasyonundan bahsetsene.ybr kullandıysan kıyaslayabilirmisin bana sürüş özelliklerini.benim hoşuma gitti dışardan bakınca; acaba kullanımda şu özelliği iyi değil diyebileceğin bi özelliği varmı yada seni rahatsız eden...
usta yalan yok ybr kullanmadım ama cg den çok seri olduğunu söleyebilirm yolunu bulursa direk 120 km çıkıyo hemde çok az yakıyo ne zaman benzin koyduğunu unutuyosun motoru ilk aldığımda kaç kere kalkış yaparken bilmeden tekere kalktı motor kalkışta zapdetmek zor oluyo seri olduğundan vibrasyona gelince düşük devirlerde vibrasyon sıfır ama doğal olarak sıkıştırınca artıyo aşağı yukarı cg kadar vibrasyon var çok az daha fazla ama..
sağol verdiğin bilgiler için, biraz daha araştırıp son kararımı apacheden yana koymak istiyorum Allah nasip ederse...
ön çamurluğun arkası neden plastik annamadım. ayrıca komple eksoz siyah.neden ybr lerdeki gibi nikelaj değil.başka bi tarafına kusur bulamadım.maliyeti düşürmek için yapılmış olabilirmi acaba, ne dersin
bu kadar kusur kadı kızındada olur diyip görmezden gelicem
ve hızlı bu topic bize kaldı anlaşılan, baksana bizden başka muhabbet eden yok.
olsun okuyan var en azından Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
hurricane_cbr, motorttkn, 507rr
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hurricane_cbr, baysalorhun, hihi, playboy_77, harbiturk, 507rr
durun yaww bizi yabana atmayın burdayız bizdeapache düşnüyorsan hocam, düşünme git al derim bence fiyatına göre en kaliteli motor sınıfındakilere göre keşke daha büyük cc leri de yapılsa 250 600 gibi
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
bu memlekette 250 cc lerin fiatı bi hayli abartılı bende çok isterim aslında ama o kadar para sadece 20-30 km. fazla yapmak için verilmemeli bana göre.bu motosiklet şehir içinde ve kısa mesafeli yolculuklar için biçilmiş kaftan gibi..
rtr 160 ı gördüm apache nin yeni versiyonu hindistanda çıktı bu sene mayısta filan gelecek diolardı ama ses seda yok apache iyi satınca stokları eritiyorlar heralde hindistandaki rtr 160 ın göstergeleri dijital fazla bifark yok gibi duruyor youtube da görüntüleri var inşallah devamı gelir
apache öyle ama markanın büyümesi için her segmentte üretim yapmalılar büyükten küçüğe zaten yavaş yavaş büyütüyorlar ilk scooty pep ile girdiler piyasaya sonra fiero sonra apache .apache den önce kymco vardı bende çok sağlam motor yapıyolar taiwan malı ilk başta scooter la girdiler italyayı kasıp kavurdular ki italya scooter in muciti daha sonra yavaş yavaş büyüttüler venox u yaptılar en son. TVS den de böyle bi hamle bekliyorum ama sadece beklemekle olmuyor çünkü üretilen her model Türkiye ye gelmiyorr
bide tvs flame var 125 lik ondan kullanan ve bilen varmı?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...
Belgelerle konuşun der kaçarım
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ilk defa duydum flame türkiye ye geliyor mu bu model ?TVS satan heryerde apache ve pep var başka model görmedim ben bide topic için 140 basamıyor apache ,cbf150 hiç basamıyor. cbf 150 arkadaşta vardı ankarada çevre yolunda denedik 110u zor gördü cbf150
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)