Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Apache - CBF150 >>140 km???????

REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    .................................................. .................
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olayı çözdüm.tmmm hurricane_cbr ile sabırküpü kardeş çocukları oluyolar.zaten hurricane_cbr motosikleti bölümünde tvs aphache de yazıyoo sabır küpüde canlı şahidisin yazınca yakayı ele verdiler.devam sizee bunların amaçları aphachenin adını duyurmak
    bu kanıya nerden vardın bilemiyorum
    şuan şoktayım resmimi yollayabilrim eğer sabırküpü abimse bana benzemesi lazım ayrıca bende 2 tane motor yazıyo onda 1 tane

o kadar kanıt öne sürdümki kaçtı

SANKİ TVS BAYİSİYİZ
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    valla önce yazdım sonra inkar idiceğini bildiğim için sildim.arkadaş ne diimm size başarılarr...
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    valla önce yazdım sonra inkar idiceğini bildiğim için sildim.arkadaş ne diimm size başarılarr...
    peki sana soru..

1- Biz kardeş olsak ne olacak?
    2- Biz diyelimki kardeşiz.. TVS Apache'nin adını duyursak elimize ne geçecek?
    3- Ben ilk sorumda emin olamadığım için TVS'yide kötüler tarzda konuşmuştm...

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Unut gitsin dostum onun için küçük bi maceraydı topik..Belki atmasyonlarımla tatmin olurum dedi baktı olmicak işi salaklığa vurup gitti yolu açık olsun
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Motosikleti
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unut gitsin dostum onun için küçük bi maceraydı topik..Belki atmasyonlarımla tatmin olurum dedi baktı olmicak işi salaklığa vurup gitti yolu açık olsun
    haklısın abi Apache'mi aldığımda bi toplantıda görüşmek dileğiyle....
    FoReVeR ApAcHeEeEeEeEe!!!!!!!!!!!!!!

Motosikleti
    TVS Apache
    Zor gibi görünüyor ama...İstanbula gelirsem veya izmire glirsen haberleşiriz;)

Motosikleti
    Zor gibi görünüyor ama...İstanbula gelirsem veya izmire glirsen haberleşiriz;)
    inş. abi kısmetse görüşürüz...

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    valla cbr ile 145 yapılır mı? yani ne biliim bana pek güvenilir gelmiyorda.. gerçi kullanmadan bişi de denmez..

Motosikleti
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla cbr ile 145 yapılır mı? yani ne biliim bana pek güvenilir gelmiyorda.. gerçi kullanmadan bişi de denmez..
    evet dediğin gibi tehlikeli ama sadece deneme amaçlı 1 ya da 2 kere yapıldı

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Abi boşver yaw ben de bu olayı çözdüm...bu adam harbi salaaaaaak Ulen madem o kadar kanıtın var yerimize de bak istersen ben izmirdeyim o istanbulda..çok komiksin dostum yaaaaaaaaaaaaa
    Arkadaşım bu konuşma tarzı sana yakışmıyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama forumda böyle kelimeler kullanman yasak.Yöneticler görürüse sonun iyi olmaz.Burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde söyliyebildiği biryer.Hakaret edemezsin ayıptır.Ayrıca nedir bu apache fanatikliği anlam vermiş değilim.Ürünün fiyatı belli markası belli.Kalkıpda şu şundan üstündür bunu alan böyledir demen yanlış.Çok satılık cbf 150 olabilir satış rakamı çok yüksek o yüzdende 2.eli bol nasılki YRB 125'nin çoksa.!50lik motor sonuçda bu 130km/s de yapsaki ki yapamaz apache insanı kesmez.Daha doğrusu 150cc-125cc bir zamandan sonra kesmez. 130km/s yapsa bile kaç dk bu süratte durabilir.1-2dk max.Sonra biraz rampa gelsin 100e gene düşer.Palavra atmayın burdan.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Abi boşver yaw ben de bu olayı çözdüm...bu adam harbi salaaaaaak Ulen madem o kadar kanıtın var yerimize de bak istersen ben izmirdeyim o istanbulda..çok komiksin dostum yaaaaaaaaaaaaa
    biraderim bu forum çiftlikmi...motorcu48 i tanırmısın...salak olduğunu nerden biliyorsun...kimse burda birbirine hakaret edemez...sana yakışmadı...ben yaşca senden büyük olduğunu biliyorum...hemde hiç yakışmadı...

muhabbetide ayrıca çözemedim...APACHE gerçek bir 150 cc...bizim cbf kağıt üstünden 15o cc olay bu...

cbr 125 in bu muhabbette ne işi var onu hiç anlamış değilim...

dip not...Hondanındaa...TVS nindee...taaaa...iki tekerlek işte bu kadar fanatik olmayalım beyler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bu konuşma tarzı sana yakışmıyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama forumda böyle kelimeler kullanman yasak.Yöneticler görürüse sonun iyi olmaz.Burası herkesin fikrini saygı çerçevesinde söyliyebildiği biryer.Hakaret edemezsin ayıptır.Ayrıca nedir bu apache fanatikliği anlam vermiş değilim.Ürünün fiyatı belli markası belli.Kalkıpda şu şundan üstündür bunu alan böyledir demen yanlış.Çok satılık cbf 150 olabilir satış rakamı çok yüksek o yüzdende 2.eli bol nasılki YRB 125'nin çoksa.!50lik motor sonuçda bu 130km/s de yapsaki ki yapamaz apache insanı kesmez.Daha doğrusu 150cc-125cc bir zamandan sonra kesmez. 130km/s yapsa bile kaç dk bu süratte durabilir.1-2dk max.Sonra biraz rampa gelsin 100e gene düşer.Palavra atmayın burdan.
    Anlıyorum abicim ama beni yalancılıkla düzenbazlıkla kimse suçlayamaz bizim de bir gururumuz var. Yaşım 20.Herkese saygım, onlardan gördüğüm saygı kadardır.Eğer yukarda nasıl bir hakaret ettiğine bakarsan beni daha iyi anlarsın.
    İyi olanın her zaman fanatiğiyimdir ama inan bildiğin diğer fanatiklerden değilim insanlara yardımcı olmaktan başka bişey istemiyorum çünkü ben de çok yardım gördüm..Bu konuda yorumum budur.

Son hızdaki ve 2. eldeki bollukla ilgili fikrine ben de katılıyorum..Saygılarımı iletiyorum

Motosikleti
    .................................................. .................
    eğer burdaki silinen mesajda alıntıdaki mesaj varsa çok ayıp etmişsiniz...

motorcu48´isimli üyeden Alıntı
    ben olayı çözdüm.tmmm hurricane_cbr ile sabırküpü kardeş çocukları oluyolar.zaten hurricane_cbr motosikleti bölümünde tvs aphache de yazıyoo sabır küpüde canlı şahidisin yazınca yakayı ele verdiler.devam sizee bunların amaçları aphachenin adını duyurmak

bunda ne var...size amca çocuğu dediyse ne varki bunda..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraderim bu forum çiftlikmi...motorcu48 i tanırmısın...salak olduğunu nerden biliyorsun...kimse burda birbirine hakaret edemez...sana yakışmadı...ben yaşca senden büyük olduğunu biliyorum...hemde hiç yakışmadı...

muhabbetide ayrıca çözemedim...APACHE gerçek bir 150 cc...bizim cbf kağıt üstünden 15o cc olay bu...

cbr 125 in bu muhabbette ne işi var onu hiç anlamış değilim...

dip not...Hondanındaa...TVS nindee...taaaa...iki tekerlek işte bu kadar fanatik olmayalım beyler...
    yok abi mesajları okursan adam beni düzenbazlıkla suçladı ..o çok zoruma gitti ya..noolursa olsun dürüstlükle bişeyler yapmaya çalışırım ama bu hakkaten zoruma gitti..ama şimdi sakin kafayla baktığımda yanlış yaptığımı gördüm..Herkesten ÖZÜR DİLİYORUM

Motosikleti
    yok abi mesajları okursan adam beni düzenbazlıkla suçladı ..o çok zoruma gitti ya..noolursa olsun dürüstlükle bişeyler yapmaya çalışırım ama bu hakkaten zoruma gitti..ama şimdi sakin kafayla baktığımda yanlış yaptığımı gördüm..Herkesten ÖZÜR DİLİYORUM
    neyse abi ben taraf olmayım ama düzenbaz falan yazdıysa oda hatalı...silinmiş mesajda var ortada...ben sana yakıştırmam kanka...motorcu48 ide derin tanımam seni tanıdığım kadar...

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer burdaki silinen mesajda alıntıdaki mesaj varsa çok ayıp etmişsiniz...

motorcu48´isimli üyeden Alıntı

bunda ne var...size amca çocuğu dediyse ne varki bunda..
    abi yakayı ele verdiler ne demek ya..Olay amcaçocuğu olmakla alakalı değil..Sanki sırf öylesine sırf laf olsun diye motorlar hakkında yorum yapıyoruz havası veriliyor..Ben tekrar diyorum o lafım için herkesten ÖZÜR DİLİYORUM

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    arkadaşlar bugün ilk defa yürür halde apache gördüm.sesi ve gidişi hiçte fena değildi.fiatıda makul seviyede, neden alınmasın bu motosiklet.(insan motorsuz kalınca her motora yicekmiş gibi bakıyo yav)

gıdıyo abıcım gıttım onu almak yerıne zamanında cbf aldım 6 ay felan takılabıldık ama apache yanımdan baya bı ıyı gecıyodu nasıl zoruma gıttı anlatamam hatta bıtanesıne soyle dedım kurye ıdı sen buna bosuna para vermıssın dıye adam gel anahtarını alırım ama dedı ben su an musaıt degılım dedım bılıyodum sonucu cunu nerden baksan 6 7 defa kapıstım apache ıle her seferınde husran ama sımdı heheh gelsın o apache 175 ı gosterem ona
    hyosung250gtr

Motosikleti
    hitap tarzın kendi seviyeni ve eğitimini belli ediyor.bu forumda senin gibilerde var yapıcak bişi yok malesef....
    Mustafa Kemal Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)