yaw arkadaşlar açılan topiklerden eskisi kadar haz duymamaya başladım. sizede aynı duygu hakimmi? ne bileyim çok fazla ilginç konular açılmıyor gibi hissediyorum ben. üzgünüm ama belkide yalnızca ben böyle hissediyorumdur..? siz ne dersiniz?
yaw arkadaşlar açılan topiklerden eskisi kadar haz duymamaya başladım. sizede aynı duygu hakimmi? ne bileyim çok fazla ilginç konular açılmıyor gibi hissediyorum ben. üzgünüm ama belkide yalnızca ben böyle hissediyorumdur..? siz ne dersiniz?
ilginççç
Aynen katılıyorum sana CANGO,
Forumun ruhu kayboldu bence, çok tatsızlaştı epeydir. Ha, şimdi "siz açın o zaman ilginç konular" diyecek birileri, işler iyice karışacak..
YAW EN ÇOKTA ŞU JİNLUN250LT, YOK MONDİAL 150 UT HAKKINDA DİYE BAŞLAYAN TOPİKLER... AYNI BAŞLIK ALTINA DEĞİŞİK YORUMLARDAN BAŞKA NE YAPILIYORKİ.? BIRAKIN ADAM MONDİAL VEYA JİNLUNU HAKKINDA KONUŞCAKSA KENDİ BAŞLIĞINI KENDİ ATSIN. KONUYU TAM KAVRAMAK İÇİN 35 SAYFAYIMI OKUYCAĞIZ. BENCE ANA SAYFADA TEK BAŞLIK REKLAM OLAYINDAN BAŞKA Bİ ŞEY DEĞİL. KÖLE DÜZENİMİ YAW? BUNALTMAYIN BENİ!!!!!!!!!!!!
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*******************I***********************
CANGO, evet 35 sayfayı okuyacaksın çünkü o sayfada herşey var. Eksileri, artıkları, servisi hakkında bilgiler ve motosiklet hakkındaki görüşler. Düşünsene o 35 sayfaya yazanların her biri bir topic açsa forumun hali ne olur? Tanışma bölümünde Mondial, Konu dışında Jinlun, Moto sohbet de Keeway , forum gayet düzenli gidiyor fakat Konu dışı bölümü biraz cansız şu sıralar. Neyse fazla dert etme zamanla düzelir eski halini bulur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
CANGO kardeş, Jinlun hakkındaki 1 başlıkta 35 sayfayı okumak mı mantıklı yoksa 20 ayrı başlıkta 5-10 mesajı okumak mı mantıklı? Düzen güzel, tetipli olmak iyidir her zaman. Zaten forum yöneticisi karışıklık ve zorluk olduğu için bu konuları bir başlıkta topladı. Ama heyecan istiyosan eğer ilginç şeyler araştır/bul ve kurallar dahilinde konu dışına aç bi başlık.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, aynı şeyi aynı anda düşünmedik kopyacı seni ehehehe ...
CANGO, Kardeş aynen katılıyorum 2 gün önce düşündüğümü yazdın valla...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
MeTaL, e katılıyorum forumun düzeni gayet iyi diğer türlüsü saçma bi kargaşadan başka hiç bi işe yaramazdı aynı konu hakkında bir sürü başlık ne işe yarar?He şu konuya bende katılıyorum ki sitede sanki bi cansızlık var online kişiler sayısı aslında gayet iyi ama yazışmalarda bi yawaşlama var bu benimde dikkatimi çekti.Ama bu zamanla düzelecektir kanaatindeyim sıkma canını
Abi anket yapalım MeTaL' e katılanlar ve CANGO ya katılanlar ...
daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi istiyorum. ana sayfada aynı başlık altında da olsa, düzen adına da olsa; aynı başlıkları görmek istemiyorum. sanki hep aynı şeyi okuyorum, sanki hep aynı şeye bakıyorum gibi geliyor. of ulan be offfffffffffffffffffffffffffff
CANGO, bence senin canın sıkılmış bi tatil iyi gelir
Ben cango'ya katılıyorum.
Ama kask takmıyormuş, bak buna katılamıyorum i:
CANGO, psikoloğa görünmeyi denedin mi , harbi sen sarmışsın foruma yoksa sana forum virüsü mü bulaştı ...
MeTaL, aklın yolu birdir. 7 saniye fark olsa bile
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
son zamanlarda bende sıkıldım forumlardan.
birsey yazma, cevap verme istegi gelmiyor içimden.
bazen günboyu hiç açmadığım bile oluyor.
tanıdık psikologun varmı semih?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Yok abi olsa canın sağolsun ...
ya bir ara bu başlıklar bir araya toplanmadan önce ana sayfada 6 tane jinlun başlığı açılıyodu ayrı ayrı kişiler aynı soruyu soruyordu bence bu durum çok ii şimdide keeway bu durumda 7-8 tane keeway başlığı var bence bu başlıklarda bir araya getirilmeli
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bırakın diyorum kızı. tesanenin arkasındaki araziyi sizmi aldınız leeeen! bankamı soyalım adammı vuralım müdür bey. seni seviyorum necla.sadık amcadan 300 lira istedim ameliyat için yeteceğini sanmıyorum necla. nayır nolamaz bu topikler bu kadar sıkamaz ihahahahaha : : :
CANGO, Senin durum vahim arkadasım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)