HELAL sana unbeaten 21 anlayan çıktı işte beni....
HELAL sana unbeaten 21 anlayan çıktı işte beni....
aydına katılıyorum arkadaşlar bir örnek vereyim arkadaşın biri 125 cc motor almak içinm fikir danışmış gelen cevaplarda (5 cevap) 5 farklı motor önerilmiş hatta bazen bazı muzip arkadaşlar 250 cc motor soran arkadaşlara 1300 cc hayabusa yı ciddi ciddi tavsiye ettiler şimdi sizce soruyu soran aydınlandımı
siteye oratalama hergün 4-5 arkadaş üye oluyor bazan bu rakam 20 leri buluyor şimdi her giren hangi motoru alsam acaba veya x motor iimidir diye sorsa bu iş çorba olur oysa bu hali kötümü asya başlığı mondial başlığı jinlun başlığına girdinizmi iyi yönü ne kötü yönü ne anlıyorsunuz benim anladığım bu arkadaşlar bazen 40-50 sayfa olan bu başlıkları okumaktansa yeni bir başlık açmayı uygun görüyor buda forumda karışıklıktan öte bir görüntü kirliliğine yol açıyor
amacı ciddi olan girer okur ki zaten motor alnlara bakınca ilk bilgileri bu sayfalardan aldığı ortaya çıkıyor yeni arkadaşlara tavsiyem cidden belli bir marka hakkında bilgi almak için o markaya ait başlığı sonuna kadar takip etsinler inanın 30-40 dakika sonra akıllarında hiç soru işareti kalmayacaktır
ha bu arada konu dışı bölümü adı üstünde konu ile motorla ilgili olmayan her tür görüşe açık isteyen istediği başlığı kurallara uymak kaydı ile açar buna zaten mevcut kurallar haricinde bir engelde yok
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Belki herkesi mutlu edecek bir çözüm vardır (teknik olarak mümkünse tabii):
Mesela, Jinlun mesajları tek bir başlık olmak yerine, tek bir alt-kategori olsa (Motosiklet Seçimi ve Modeller altında bir alt-kategori), bu kategoriyede yine sadece Jinlun'la ilgili, ama farklı başlıklar altında mesajlar atılabilse???
Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)