ana sayfa beni sıkmaya başladı..!
-
farkındaysanız geçen sene bu kadar marka yoktu ve kimsenin derdide yoktu
ama bu sene nasıl çin furyası ülkeyi sardıysa forumuda istila etdi
haklısınız özellikle çin malları ve onu mu alsam bunu mu alsam olayımdan bıktım ben adam kıyaslama yapmış suzuki burgman mı ? asya 150 t1 mi? kardeş ben yazsam şunu al diye alacan mı sanki biraz mantıklı olun ya beğenirsin alırsın tavsiyeyle iş olmaz
Reklamlar
-
ben kadir deli kadir uleeeeeeeeeeeeeeen! sıyırttınız sonunda bana kafayı. biri bu düzene dur demeli. susma sustukça sıra sana gelecek.
-
CANGO, tabi arkadaşım tabi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
CANGO, hacı seni hastaneye kapatırlarsa,motor ortada p.. gibi kalmasın ben alıyım onu da sen zahmet etme ben gelir alırım,hem zaten bu saatten sonra sana honda yakışmaz güzel benekleri olan bi zürafaya binmelisin sen padişahım.Padişahım çok yaşa,Padişahım çok yaşa!!! o topic acanlarında tez kellesini vurdurucam haşmetlim,siz bu asilere sinirlenmeyin devletlim(hıhh afferim uzat anahtarları yavaşçaaa)
-
yaw arkadaşlar şaka maka neysede harbiden sıkılıyorum ya. biraz değişiklik olsun kardeşim bu ne böyle yaw?
-
ozgurozeren, yarıldım ...
-
-
-
Akşama süper slaytlar koyacağım indirip bakarsınız bol bol gülersiniz . Çıplak hatunlar kadar hoşunuza gider mi bilmem ...
-
eyong...
CANGO kardeş, Jinlun hakkındaki 1 başlıkta 35 sayfayı okumak mı mantıklı yoksa 20 ayrı başlıkta 5-10 mesajı okumak mı mantıklı? Düzen güzel, tetipli olmak iyidir her zaman. Zaten forum yöneticisi karışıklık ve zorluk olduğu için bu konuları bir başlıkta topladı. Ama heyecan istiyosan eğer ilginç şeyler araştır/bul ve kurallar dahilinde konu dışına aç bi başlık.
+1
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
HERKES özgürce istediği başlık altında rahatça konuşsun. ben bunu istiyorum. ana sayfada aynı başlıklar görmek istemiyorum.
-
powerbyaydin adlı üyeden alıntı
farkındaysanız geçen sene bu kadar marka yoktu ve kimsenin derdide yoktu
ama bu sene nasıl çin furyası ülkeyi sardıysa forumuda istila etdi
haklısınız özellikle çin malları ve onu mu alsam bunu mu alsam olayımdan bıktım ben adam kıyaslama yapmış suzuki burgman mı ? asya 150 t1 mi? kardeş ben yazsam şunu al diye alacan mı sanki biraz mantıklı olun ya beğenirsin alırsın tavsiyeyle iş olmaz
işte bu dediğin düz mantık ben motor alıcam belk tama gittim beğnendim ama satıcı bana kötü özalliklerini söyleneski sen tarafsız baktığı için atıyorum asya 150 t1 olduğu için işte bana servisleri kötü ama motor çok iyi der sin bende ona göre kara veririm dimi powerbyaydin herzaman danışmak en iyisidir
-
-
İstemeyen gider kalan sağlar bizimdir.
Zorla kimse tutulmuyor burada anladığım kadarıyla
-
camouflage; ne diyon kardeş? bi düşüncemiz var paylaşıyoruz. burası aile ortamı değilmi? hepimiz birer arkadaş değilmiyiz? istemeyen kim? kim tutulmuyor? ne söylemeye çalıştın kardeşim?
-
Süper Moderatör
Şiişşş sakin olun, yok bişey...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
cango kardesım sen burayı leman dergısının sayfasıyla karıstırdın galıba.eglenmek ıstıyorsan baska sıteler var.burada amac dostluk ve bılgı paylasımı.yeri gelince de eglenırız.sen her baslıgı okumak zorunda deılsın zaten ıstedıgın baslıgı sec ve oku.senın dedıgın gıbı olacaksa burası arap sacına doner.saygılar
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
KADİRSOYY sende beni anlamadın kardeşlik. kim eğlenmenin peşindeki? ya ben anlatamıyorum herhalde.! tamam kardeşim konuşmuyorum artık...
-
-
Ya Metal de haklı CANGO da haklı.Aynı içerikli birsürü başlık ya da "şunu mu alsam bunu mu?" konulu 45 sayfalık tren olmuş başlıkları hergün görmek sıkıyor.Ama Metal başta demiş.Konu dışı bölümünde bir takım sıkıntılar var gibi.Eskiden daha çok eğlendirici adam vardı.Yanlış anlaşılmasın şaklaban,maskara demiyorum.Böyle esprili resimler,fıkralar paylaşımı felan.İnsan foruma girince hem bilgi paylaşıyordu hem de eğleniyordu.Eğlence dozajı bu aralar biraz(=bayağı) düştü gibi.Yeniden canlandırmak gerekecek.
NOT: Metal'in gönderdiği slaytlar müthişti.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler