siz olsaydiniz scooteri mi secerdiniz yoksa vitesli motorumu???
Reklamlar
-
arkadaslar ben bir scooter kullanicisiyim ve hep merak etmisimdir vitesli motorun scooterlardan farki nedir yani ne gibi farkliliklari var performans ve guc bakimindan...
yada siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz scooterimi yoksa vitesli motorumu neden????
Reklamlar
-
Sanırım vitesli kullansan bir daha scooter'a geçmek istemezsin.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
bu tamamen tarz meselesi... ben vitesli yi tek geçerim
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Üç boyoz bir kola
-
bence ikiside şehir içinde scooter şehir dışı ses dinlemek ve dinletebilmek içün vitesli motoru tercih ederdim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
vitesli ileride motosikletini büyütmek isteyeceksin ve yine vitesli almak zorunda kalacaksın
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
ya vitesli ayrı bişey mesela yolda giderken scoterde ara gaz veremezsin fakat viteslide verirsin scoterde motor yokuşta yıgıldıgında bişey yapamazsın fakat viteslide vites küçültür yada debrajı sıkıp bırakırsın aynı cc vitesli daha guçlu olur sonra vitesliyle daha iyi yatar daha hızlı viraja girersin vitesli bence gorsel acıdan daha ustun ..... uzar gider ama ben olsam ilk tercihimi vitesliden yana kullanırım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
Vitesli .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
scooterlerda kalkişlar bana göre işkence bende vitesli derim
-
valla ne desem scooter şehir içinde harika bi zevk.... (uzun yolunu bılmıyorum yapmadım en az 200km gittim)
ama viteslide de ara gaz vermek çok zevkli..uzun yolda rüzgara karşı yatışı bi ayrı zevk.
ama ben genede sanırım scooter derdim.
-
viteslinin tadı bir baska tabi bu benım görüşüm ve kesınlıkle vitesli
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
-
tabiki vitesli.herzzamn vitesli
Orgazma Dudak Büktürür
-
eğer acemi isen Düşük Hacimli bi vitesli ile baslamak en mantıkLısı sanırsam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Vallaha scooter motor mu?
-
fiteslisi makbuldür .
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
vıteslı vıteslı vıteslı....
-
Tabiki vitesli.Scoter bir süre sonra motosiklet zevki vermez sana
-
Benımde moralımı bozuyorsunuz herkez vitesli diyor, cunkı yarın yenı motorumu teslım alıcam ve o bir scooter ama alahtan ferrari cinsinden yani runner olması sanırım bazı acıklarını kapatacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)