Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

siz olsaydiniz scooteri mi secerdiniz yoksa vitesli motorumu???

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter a dengesiz diyenler demekki İtalyan malı scooter a binmemiş yazık çok şey kaçırmışlar,dünyanın en dengeli scooterları
    Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.

Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.

Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Bu güne kadar kullanmadığım tarz kalmadı allaha şükür,istersen sen bi italyan kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Motosikleti
    asya 19 a vardi:(
    ya arkadaslar ben soruyu sorarken arasindaki farklari sormustum performans hiz motorun saglamligi bakimindan ornegin bir 150lik scooterla bir 150lik vitesli motor arasinda ne gibi farklar vardir

Motosikleti
    Bu güne kadar kullanmadığım tarz kalmadı allaha şükür,istersen sen bi italyan kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
    O zaman anlatırmısın scooter nasıl yatırılır ?
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    yatirlimaz gibime gelio

zaten bi gun dusucem su yatirma yuzunden donuslerde motor yatmio yaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti

Scooter yatırılmaz diyen arkadaşlar buyrun bakın.Demekki kullanmasını bilmek gerekiyormuş demi.Böylece insanlara faydalı olup görevimizi yaptık.Darısı yatıramıyanların başına

Motosikleti
    ii de abi o motor artik scooter olmaktan cikmis
    scooter demeye bin sahit ister genis lastik dev gibi bi makina ozel dizayn yari scooter desek
    zaten dusucekmis gibi bi durusu var

Motosikleti
    Bir kıyasla istersen

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kıyasla istersen

güzel cevap özer.
    Drift Religion

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    kesinlikle vitesli..
    yarın bir gün vitesli motosiklete başladığında motosiklet öğrenme eziyetine yeniden merhaba diyeceksin diğer türlü..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Scooter a yatmaz diyorlardı ispatlayınca özel pistte özel lastiklerle tecrübeli bir yarışçıyı kıyaslıyorlar tabiki artık söyleyecek sözleri kalmayınca çevir kazı yanmasın yapıyorlar Motosiklete binmeyi öğreneceksin sonra yorum yapacaksın Eğitim şarttttttttt Allahım sen kullarına doğru yorumda bulunmaları için akıl fikir ihsan eyleeeeeee( AMİN )

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    tabiki scooter

özellikle de runnerr

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125

Scooter yatırılmaz diyen arkadaşlar buyrun bakın.Demekki kullanmasını bilmek gerekiyormuş demi.Böylece insanlara faydalı olup görevimizi yaptık.Darısı yatıramıyanların başına
    Ben bundan daha fazla yatırdığıma eminim benim canavarı. Bi gün bişeye denk gelip kayıp düşücem diye de korkmuyor değilim ama yine de çok zevkli, napıyım.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bundan daha fazla yatırdığıma eminim benim canavarı. Bi gün bişeye denk gelip kayıp düşücem diye de korkmuyor değilim ama yine de çok zevkli, napıyım.

Ben söylüyorum arkadaşım ama İtalyan kullanmadıkları için onlarada hak veriyorum kullansalar bizim neden öyle dediğimizi anlıcaklar.Benim Aprilia atlantic 500 cc 200 kg.Bu ağırlığı yatırırken aşırı bir denge sağlıyor benim motorun koruma demirleri var inanki yere değecek ama hala motor kaymıyor mükemmel denge vermişler.İtalyanlar bu işin tek kelimeyle uzmanı.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    İkisininde ayrı zevki var.Ama bana kalsa vitesli...

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Durumu o yatar bu kalkar olarak kıyaslamaya gerek varmı bilmiyorum

Ama bu bir tarz meselesidir kimse birbirine girmesin scooter tabiiki racing kadar yatmaz ama bir racingte scooter kadar rahat değildir.

Ne oldu şimdi hadi cevap verin racingte daha hızlı yada scooter da daha kolay yük taşınıyor diye devammı edeceksiniz

Vitesli yada vitessiz bir otomobil sürücüsüne sorun bakalım otomatiği tercih edeni vitesliye döndürebilecekmisiniz yada vitesliyi tercih edeni otomatiğe döndürebilecekmisiniz cevap hayır ise o zaman bu kıyasta anlamsız

Sonuç olarak tercih meselesidir ikisininde kendine göre artıları ve eksileri vardır birbirinizi uzmeye değmez derim

Motosikleti
    Motosiklete binmeyi öğreneceksin sonra yorum yapacaksın
    Haklısın motosiklete binmeyi öğreneceksin.Scooter için ne bir eğitim gerekli nede tecrübe.Tam bir motosiklet değilki.Motosiklete binmeyi öğrenenler zaten scooter'la genelde uğraşmazlar...

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    Alıntı Megadeth89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha scooter motor mu?
    o scooter ına göre değişir arkadaşım nexus 500 de scooter sınıfında sen ne kullanıosun ayıptır sorması!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    İnsanlara boşuna demiyorum eğitim şart diye genede bıkmadan söylüyorum eğitim şart.Motosiklete binmek aynı zamanda kabiliyet gerektirir,herkes hertür motosikleti kullanamaz olsun bizlerin görevi bu durumda olanlara yardım etmektir scootera binmenin eğitimi olurmu diyenlere buradan sesleniyorum birazcık araştırmacı olsunlar ve netten bulsunlar ama o siteyi bulmakta kabiliyet gerektirir. Scooter motosikletmidir diyenlerrrr sesleniyorum eğitim şartttt

Motosikleti
    İnsanlara boşuna demiyorum eğitim şart diye genede bıkmadan söylüyorum eğitim şart.Motosiklete binmek aynı zamanda kabiliyet gerektirir,
    Evet motosiklete binmek kabiliyet gerektirir, scooter için buna çokta ihtiyaç yok.

herkes hertür motosikleti kullanamaz
    Evet, herkes hertür motosikleti kullanamaz ama scooteru rahatlıkla kullanabilir.

olsun bizlerin görevi bu durumda olanlara yardım etmektir
    Senin kabiliyetlerin scooter ile sınırlıysa bence sen kimseye yardımcı olma...

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)