siz olsaydiniz scooteri mi secerdiniz yoksa vitesli motorumu???
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 18:26
SAKİ adlı üyeden alıntı
scooter a dengesiz diyenler demekki İtalyan malı scooter a binmemiş yazık çok şey kaçırmışlar,dünyanın en dengeli scooterları
Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.
Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 18:47
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Bana göre, scooterların dengesizliği tekerleklerinin ufak oluşundan kaynaklanan bir durumdur.Bu durumda italyan olsa ne olur çin, japon olsa ne olur.Bunun dışında rahatlığına ve konforuna lafım yok.
Büyük tekerlekli bir motosiklet kullan. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Bu güne kadar kullanmadığım tarz kalmadı allaha şükür,istersen sen bi italyan kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
-
04 Nisan 2008, 18:47
-
04 Nisan 2008, 18:58
SAKİ adlı üyeden alıntı
Bu güne kadar kullanmadığım tarz kalmadı allaha şükür,istersen sen bi italyan kullan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
O zaman anlatırmısın scooter nasıl yatırılır ?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
04 Nisan 2008, 19:05
-
04 Nisan 2008, 19:18
-
04 Nisan 2008, 19:34
ii de abi o motor artik scooter olmaktan cikmis
scooter demeye bin sahit ister genis lastik dev gibi bi makina ozel dizayn yari scooter desek
zaten dusucekmis gibi bi durusu var
-
04 Nisan 2008, 20:16
Bir kıyasla istersen
-
04 Nisan 2008, 21:00
-
04 Nisan 2008, 21:08
kesinlikle vitesli..
yarın bir gün vitesli motosiklete başladığında motosiklet öğrenme eziyetine yeniden merhaba diyeceksin diğer türlü..
-
05 Nisan 2008, 13:45
-
05 Nisan 2008, 13:46
tabiki scooter
özellikle de runnerr
-
05 Nisan 2008, 13:56
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
05 Nisan 2008, 14:02
atlantic adlı üyeden alıntı
Ben bundan daha fazla yatırdığıma eminim benim canavarı.
Bi gün bişeye denk gelip kayıp düşücem diye de korkmuyor değilim ama yine de çok zevkli, napıyım.
Ben söylüyorum arkadaşım ama İtalyan kullanmadıkları için onlarada hak veriyorum kullansalar bizim neden öyle dediğimizi anlıcaklar.Benim Aprilia atlantic 500 cc 200 kg.Bu ağırlığı yatırırken aşırı bir denge sağlıyor benim motorun koruma demirleri var inanki yere değecek ama hala motor kaymıyor mükemmel denge vermişler.İtalyanlar bu işin tek kelimeyle uzmanı.
-
05 Nisan 2008, 14:08
İkisininde ayrı zevki var.Ama bana kalsa vitesli...
-
05 Nisan 2008, 14:13
Durumu o yatar bu kalkar olarak kıyaslamaya gerek varmı bilmiyorum
Ama bu bir tarz meselesidir kimse birbirine girmesin scooter tabiiki racing kadar yatmaz ama bir racingte scooter kadar rahat değildir.
Ne oldu şimdi hadi cevap verin racingte daha hızlı yada scooter da daha kolay yük taşınıyor diye devammı edeceksiniz
Vitesli yada vitessiz bir otomobil sürücüsüne sorun bakalım otomatiği tercih edeni vitesliye döndürebilecekmisiniz yada vitesliyi tercih edeni otomatiğe döndürebilecekmisiniz cevap hayır ise o zaman bu kıyasta anlamsız
Sonuç olarak tercih meselesidir ikisininde kendine göre artıları ve eksileri vardır birbirinizi uzmeye değmez derim
-
05 Nisan 2008, 16:12
SAKİ adlı üyeden alıntı
Motosiklete binmeyi öğreneceksin sonra yorum yapacaksın
Haklısın motosiklete binmeyi öğreneceksin.Scooter için ne bir eğitim gerekli nede tecrübe.Tam bir motosiklet değilki.Motosiklete binmeyi öğrenenler zaten scooter'la genelde uğraşmazlar...
-
05 Nisan 2008, 16:25
Megadeth89 adlı üyeden alıntı
Vallaha scooter motor mu?
o scooter ına göre değişir arkadaşım nexus 500 de scooter sınıfında sen ne kullanıosun ayıptır sorması!
-
05 Nisan 2008, 17:00
-
05 Nisan 2008, 18:31
SAKİ adlı üyeden alıntı
İnsanlara boşuna demiyorum eğitim şart diye genede bıkmadan söylüyorum eğitim şart.Motosiklete binmek aynı zamanda kabiliyet gerektirir,
Evet motosiklete binmek kabiliyet gerektirir, scooter için buna çokta ihtiyaç yok.
SAKİ adlı üyeden alıntı
herkes hertür motosikleti kullanamaz
Evet, herkes hertür motosikleti kullanamaz ama scooteru rahatlıkla kullanabilir.
SAKİ adlı üyeden alıntı
olsun bizlerin görevi bu durumda olanlara yardım etmektir
Senin kabiliyetlerin scooter ile sınırlıysa bence sen kimseye yardımcı olma...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)