ne sandın ki sen burayı...miami filan mı... her zaan yanından ayırma...kaskıda montuda...motoruda
adamlar 600 cc çalıyo, kaskımı çalmiicaklar...
geçen hafta benimde agv kaskım çalındı küçükyalıda bankaya girdim 15dk sonra çıktığımda kask yerinde yoktu allahtan topcasede yedek kaskım vardı alanın kullananın kafasında parçalansın
Ben kaskı gidona kilitlemek için şifreli kilit kullanıyorum kafam rahat oluyor.
hepsiburada.com'da 30ytl civarı bi fiyatı var.
http://www.hepsiburada.com/productde...=hrmaster4605g
e iyi bari montu bırakmış...
geçmiş olsun...
geçmiş olsun
motorun gitmemiş allahtan ona şükretmek lazım
sendeki de iyi cesaret hem montu hem kaskları bırakmışsın walla helal
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Geçmiş olsun diliyorum giden gitmiş önemli olan ders almak.
Bu tür mesajları okudukca canım sıkılıyor, kafasında parçalansın diyorum mahlukların ancak.
Aklıma yatan bir fikir hemen denedim. İşte birkaç fotğraf.
bu kilit işyerimde sattığım bir bisiklet kilidi sadece caydırıcılık için kullanılıyor.
Küçücük bişey ama baya zor kesiliyo (test edilmiştir).
Tavsiye ederim.
Gerçi benim motosikletimde üç kask kilitlenecek yer mevcut, arkadaşlara örnek olur sanırım.
Fiyatı 15 YTL
Bisikletcilerden bulabilirsiniz(her bisikletcide yoktur, kaliteli mağazalarda aramanızı tavsiye ederim) PRO Compact Lock.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
kask için belki bir kilit yapılabilir. düşünüyüm bi boş vaktimde bunu ben..
Shen oNa Sevin ßenim Kaskı çaLarken MotoRuda Yanında GötürdüLer
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
ii waLLa oLay futßoLa Döndü eWet haqLı YüreqÇe tenezzüL etmeiS (:
Şaka ßi Yana Dikkat eDin aRkadaşLar.
Gidene üzüLmüyorum aMa Sırf Zevk amaçLı ßiriLerinin FaydaLanmaSına üzüLüyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Gecmis olsun @deryali dostum,
Ayni sey benimde basima gelmisti gecenlerde belki biliyorsundur ve bana en cok koyan sey ise daha yeni almis oldugum arai kaski dogru-durust giyemeden suan kimbilir kimin kafasinda kullaniliyor oldugunu dusunmek ve 3ytl hesap odeyip dondugumde 500 kusur ytl'lik zarara girdigimi gormek olmustu! Bu tarz seyleri okudukca toplumumuzun belli kesiminin ne durumlara geldigi ile yuzlesiyor insan ve ister-istemez cok rahatsiz edici oluyor
Evet bilmezmiyim üzüntünü paylaşmıştık. Bu başlığı biraz incelersen seninde 3-4 yerde kulağını çınlattık
Motor montu değildi. Çok önemsemediğim ama işe yarayan bi monttu ama.
Gerçekten 10 numara bir ürün almak lazım.
Emeğiniz için teşekkürler fotoğraflarla çok daha açıklayıcı olmuşlar
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)