Aynen Arkadaşlar Satın alacağınız ürünlere ve firmalara çok dikkat edin !
Aynen Arkadaşlar Satın alacağınız ürünlere ve firmalara çok dikkat edin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler coq
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
uyarı için teşekkürler...
bence en güzeli bu tipişleri eski tip yöntemlerle halletmek... yani parayı sıcak sıcak ele elıp bi güzel saymak.. ve hayırlıolsun diyerek tokalaşmak vs.. öyle interent üzeinden para alışverişi falan sakat gibi... zate pek te anlamam bu işlerden
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Geçenlerde bu olay mt'de oldu. Elemanın birisi ( polonya'dan baglanıyordu). Yakın zamanda ist.'ye gelecegini yazmıştı ve motosiklet kiralamak istedigini söylüyordu. Bununla ilgili bizden bilgi talep etmişti.
Uyarın için sagol coq
Teşekkürler bu faydalı olabilicek paylaşımın için..
Fakat benim bu kolpacılardan daha çok korktuğum şey ise, çalıntı motoru kendi motoru gibi satmaları.. Bu daha tehlikeli düşünsenize çalıntı motor ile yakalandığınızı.. paranın boşa gittiğine mi, çalıntı motorla yakalandığınız için başınıza açılan belaya mı yanacaksınız...
Mesela Suzuki'nin yan sanayisi olan FYM nin FY250 modelini almayı düşünüyorum, fakat İzmir'de yok bana en yakın satan Ankara'da ben de İstanbul'daki satıcılara hiç güvenemiyorum..
Saygılar
Don't touch me too much...!
Gerçekten adam oturdugu yerden iyi tezgah kurmuş Uyardığın için saol belki bize ve çevremizede denk gelir boyle bi adam uyarmış oluruz...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Arkadaşlar bu mevzuyu olaya uyanmanız ve uzatmamak için biraz basit anlattım.
Konu bu kadar basit dönmüyor tabii.
Bu işin yağlama ballama ve inandırma seansı var.
Yani düşülebilecek bir tuzak aslında.
Yani artık konuyu biliyorsunuz.
İki kere düşünmeniz amacıyla açılmıştır.
Aslında motosohbete de açılmamıştır.
Fakat yanlış yerde açmış olduğum bir başlık olduğu halde bana kıyamayan bir yönetici tarafından moderasyona tabii tutulmuş ve bu bölüme açılmıştır.
Her kimse o yönetici teşekkürler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
YAw hersey o kadar apacik ortada k,i extra gozu acik olmaya gerek yok aslinda. Bu kadar dalavereye, karin agrisina, çetrefelli islere, kıla-tuye vs killanmayacak, rahatsiz olmayacak, işkillenmeyecek saf birileri varsa artik ne diyeyim yani bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)