ne bu polislerden çektiğim benim ya
Reklamlar
-
ne var ki bunda? polisin görevi değilmi bu?
Reklamlar
-
ferhat kardeş şöyle büyük bi resmini koysana arkadaslar gorsun
ooo eminde burdaymıs bittimi sınavlar emin gardaş=)
-
bazen böyle cins polisler çıkıyor ama bana hiç denk gelmedi.
belkide sana benzeyen birini arıyorlar.
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ferhat kardeş şöyle büyük bi resmini koysana arkadaslar gorsun
ooo eminde burdaymıs bittimi sınavlar emin gardaş=)
eyvalah kardeşim, bu haftasonu bitecek inşallah
-
-
babaçi adlı üyeden alıntı
arkadaşın saçı sakalıyla neden bu kadar uğraşılıyor ki?
tamam tipten kaybediyor diye bir tabir vardır ama bende her fırsatta sakal bırakırım(saç zaten yok
) hiç öyle bir uygulamaya maruz kalmadım
bazı arkadaşların yazdıkları hakarete kadar uzamış
arkadaşların yazdıklarına bende çok güldüm onlar duracağı yeri biliyolar, ama bazı bayan arkadaşlaş(dengesiz) ne konuştuklarını bilmiyolar şu terbiyesiz mahluktan bahsediyorum adı tombiş midir dobiş midir saçı uzun aklı kısa. site yönetimi neden bunu uyarmıyo da benim yazdığım şeylere kilit koyuyo kendini bayan zanneden mahluklara ayrıcalıkmı tanınıyo hadi bunada kilit vurun ne kadar adaletli olduğunuzu gösterin herkese.
THE DOORS- DİNLEMEK BİR AYRICALIKTIR
-
ferhat1972 adlı üyeden alıntı
şu terbiyesiz mahluktan bahsediyorum adı tombiş midir dobiş midir saçı uzun aklı kısa. site yönetimi neden bunu uyarmıyo da benim yazdığım şeylere kilit koyuyo kendini bayan zanneden mahluklara ayrıcalıkmı tanınıyo hadi bunada kilit vurun ne kadar adaletli olduğunuzu gösterin herkese.
farklı bir tepki verseydin de şaşırtsaydın bilader bizi.. senin gibiler yüzünden forumların tadı kaçıyor.. bir bayana nasıl hitap edileceğini öğren..ne demişse demiş.cvp vermiştin yetmedimi bi daha saçma sapan laflarla tubişe laf atıyosun !!!!!!!!!!!!!!!!! tuğba benimde burda birçok insanında arkadaşı dikkat et !
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
Ya hakareti ve espiriyi baya bi karıştırmışız sanırım. Etrafta illegal iş yapacak insan zaten kolpa gibi dolaşmaz dikkat çekmemek için normal giyinir. ferhat1972'ninde tipinde bi kayıklık göremiyorum. Beckham yapsa moda oluyo bizden biri yapınca Ladin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
Moderatör (forrap)
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Başlık hakarete varan tartışmalar içerdiği için kilitlenmiştir. |
|
|
ferhat1972 adlı üyeden alıntı
arkadaşların yazdıklarına bende çok güldüm onlar duracağı yeri biliyolar, ama bazı bayan arkadaşlaş(dengesiz) ne konuştuklarını bilmiyolar şu terbiyesiz mahluktan bahsediyorum adı tombiş midir dobiş midir saçı uzun aklı kısa. site yönetimi neden bunu uyarmıyo da benim yazdığım şeylere kilit koyuyo kendini bayan zanneden mahluklara ayrıcalıkmı tanınıyo hadi bunada kilit vurun ne kadar adaletli olduğunuzu gösterin herkese.
1-Bir bayanla nasıl konuşulacağını bilmiyorsun demeyeceğim,çünkü herşeyden önce bir insanla nasıl konuşulacağını bildiğinden de emin değilim.
2-Sitede bir problem olursa,bunu bize bildirirsin,biz gerekeni zaten yaparız,burada hakaret etmekle çözüme ulaşamazsın.Bu güne kadar binlerce üye şükür arkamızdan birşey konuşmadı,bize adaletsiz demedi.Ki adaletsizlik yapmak için hiç bir sebep de yok.Banane Tubiş in uyarılması ya da uyarılmamasından,ya da senin kilitlenen başlıklarından.Ben işimi yaparım,kurallara uymayan şeyler benim için aynıdır,kimin yazdığı önemli değil,ne yazıldığı önemli.
3-Kullandığın kelimeler direkt olarak hakaret.Seni siyasi konu açtığında uyarmıştım,üzerine bir de böyle bir mesajdan sonra 1 haftalık tatile göndermekten başka çare bırakmadın.
4-Tubiş de senin gibi bir üye,çok değil bir kaç gün önce sadece 1 uygunsuz kelime kullandı diye 3 gün onun da üyeliğini dondurdum.Ama o böyle garip cümleler sarfetmedi,seninle arasında ufak bir fark oluşursa da bu senin tarzından kaynaklıdır.Nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor diyemem,ama senden iyi bildiğinden eminim.
Foruma üye olan kullanıcılar forum kurallarını kabul etmiş sayılır.Üye olduğu süreç içerisinde foruma uyum sağlayamadığını düşünenler istekleri doğrultusunda üyeliklerini iptal ettirebilirler.
Saygılar
MT Yönetimi
forrap
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)