üsküdar/kandilli'de (Kandilli Rasathanesinin Orada) evimizin kapalı garajı var. oldukça geniş. araba olmasa herhalde 70-80 motor alır.
Ayrıca yanımızda Rasathane olduğu için de deprem korkunuz olmasın
üsküdar/kandilli'de (Kandilli Rasathanesinin Orada) evimizin kapalı garajı var. oldukça geniş. araba olmasa herhalde 70-80 motor alır.
Ayrıca yanımızda Rasathane olduğu için de deprem korkunuz olmasın
tamam federal akşam buluşmada falan konuşalım.evim oraya yakın biliyosun belki aklıma yatar.sağol.
Peril motoru salona koyuyodu galba dimi ...
Kobayashi, hacI her yere bişiler yazmasan olmuyo dimi.. Ne cok konusuyosun sen ya
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hee galba salonda motorla resimlerini yollamıştı biri ama nick hatırlamıyom.
yaa sorma neden ööle tripler oldu veda falan.normal konuşuyoduk işte?
neyse dur özelden yaziim
hee galba salonda motorla resimlerini yollamıştı biri ama nick hatırlamıyom.
yaa sorma neden ööle tripler oldu veda falan.normal konuşuyoduk işte?
neyse dur özelden yaziim
makarna' dan yine ilgin bir topic . Bu arada bizim sitenin güvenliği olması ve motorumu apartmana koyamama rağmen sanırım bu sabah veya dün motorumu çizmişler . Dünde Aydınla konuşuyordum "olm bizim site güvenli ben dışarı bırakıp kilitlemiyorum bile" gibisinden birşeyler söylemiştim ki bu gün bir de ne göreyim ÇIZIK . Allahından bulsun yapan kişi ama ben yaparken yakalarsam bilemiyorum artık sanırım beynini duvara yapıştırırım . Sinirden bol bol güldüm valla ve düşündüm, bir insan hangi amaç için başkasının olan bir mala zarar vermek isteyebilir ki, hadi çalsa anlarım nasıl olsa ülkemizde hırsızlık bir meslek dalı oldu artık ve mecliste bile yüzlercesi var ama neden çizersin veya zarar verirsin ki be hayvan! Makrino umarım bu topic de köprüden geçme olayı gibi 6-7 sayf sürmez ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
metal dostum bizim türklerin genel hastalığından biride kıskançlıktır, bu tip insanlar dayanamazlar çizerler, lastık yararlar v.s. /
geçmiş olsun, yakalarsan haber ver...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
ya benimde en rahatsız olduğum şey o.
lavuklar kurcalıycak açamıycak vurup tekmeyi devircekler motoru.
yada çocuklar üstüne falan oturmaya kalkışıcak deviricek.hııaaaa parçalarım valla kaçsınlar)
teşekkur ederim federal, daha iyileri senin olsun insallahfederal adlı üyeden alıntı
ya bak orasi da olabilir.. kabaca bir hesabettim birkaç ay boyunca garaja verecegim paraya neler neler yaparim diye.. yani boyle para vermeden bırakabilecegim bir yer olabilirse cok guzel olur tabi ama kandilli de cok uzak.. ama teklifin icin sagol, konusalim bu konuyucolakoglu adlı üyeden alıntı
ne yapayim huy demek kimetal adlı üyeden alıntı
bu arada motorunu çizmeleri hakikaten tam bir hastalıklı davraniş ornegi..
bir de bence topic uzasa da ne olacak ki, ne guzel alternatifler cogaliyor iste
sevgiler
[FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
talep olursa aylık 10-20 YTL yaparım valla
arkadaslar gittik aldik bugun motorumu bir arkadasla, kilitlerimi de kobayashi saolsun aldi getirdi
ve hatta motoru beraber aldigimiz arkadas bizim mahalleye kadar motoru getirdikten sonra onlarin evinden bizim eve motoru "tek başıma" getirdim
motor da simdi antrede duruyor :-
ama oraya kadar nasıl cıkardık babamla sormayın, cok agırmış, derhal bir rampa lazim
bir sure daha antrede idare edebiliriz herhalde. bu arada uygun yerlere bakarım.
herkese tekrar tesekkurler
ozellikle kobayashi ye, valla hızır gibi yetiştirdi kilitleri
gorusuruz
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
Ebru helal olsun valla.. Motoru eve koyuyorsun yani.. Tebrik ettim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Tebrikler makarna, güle güle kullan... kazasız belasız kullan... çok iyi öğrenmeden de trafiğe çıkmamaya çalış....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Hadi hoyırlı olsun. Salonuda fazla kirletme
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
ehehe, Demir73, valla elimden geleni yapıyorum bu konuda.
arkadaslar cok tesekkurler, hepimize kazasiz ve keyifli surusler, darısı diger motor almak isteyen arkadaslarin basina
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
ya bildiğim garajlar var istersen konuşabiliriz
Bak bu arkadaşında bildiği bi garaj varmış. Ama yazmaya utanıyo sanırım.galli adlı üyeden alıntı
Belki sana yakın ve daha ucuzdur. Bi konuş istersen.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Koşuyolundan Altunizadeye çıkarken Marmara Hast.karşısında otopark var kapalı ve çevredeki bi çok motosiklet kullanıcısıda oraya bırakıyo tavsiye ederim. Hem sanırım sana kadıköyden daha yakın olur.
hayırlı olsun makarna..
gri ramzey mi senin ki crato?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)