Rental Places Wıth Scooters ın İstanbul????
Reklamlar
-
Hello to everybody!
Tomorrow morning I will go to Istanbul.
Is it possible to hire (rent) a scooter in Istanbul?
I mine about small or a little bigger (from 50 to 650 cm2)- Suzuki, Honda, does't matter.
I am a user of Suzuki Burgman 650 in Poland and I think this is the best way to see this beautiful city!
I love the scooters!!!!
please answer me as soon as possible ...
thank you
Jarek
Reklamlar
-
budamı nısan 1 sakası yaw?
-
erman_erkan adlı üyeden alıntı
budamı nısan 1 sakası yaw?
ya adamın ilk mesajı tahmın etmem ama heralde otel soruyor
biraz anladım scoter kiralayacakmış heralde suziki burgman 650 falan diyor ayrıca orası stanbul değil İSTANBUL
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
Pollacco adlı üyeden alıntı
Hello to everybody!
Tomorrow morning I will go to Stambul.
Is it possible to hire (rent) a scooter in Stambul?
I mine about small or a little bigger (from 50 to 650 cm2)- Suzuki, Honda, does't matter.
I am a user of Suzuki Burgman 650 in Poland and I think this is the best way to see this beautiful city!
I love the scooters!!!!
thank you
Jarek
hi,i live in another city,so i dont know if there is any bike rental but,let me correct a mistake.The city's name is not "STAMBUL" it is "İSTANBUL"
Arkadaşlar polonyalı arkadaş yarın istanbula gelecekmiş de scooter kiralayan yer var mı diye soruyor
-
Ben buna ingilizce cevap yazmayayım sonra tepki alıyorum. Biri arkadaşa benim adıma Stanbula değilde İstanbul'a geldiğini söylesin yeter.
Birde cm2 değilde hacimin cm3 olması gerektiğini söylesin.
Birde birde İstanbul'da motor sürmenin Polonya'da Burgaman sürmeye benzemediğini söylesin.
Birde birde birde Chelsea maçı ne olurmuş onu sorsun??
Başka bişey aklıma gelirse söylerim.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Hello to everybody!
Tomorrow morning I will go to Stambul.
Is it possible to hire (rent) a scooter in Stambul?
I love the scooters!!!!
thank you
Jarek
Jarek wellcome again
-------------------------
Evet arkadaşlar, Polonya MT 'den Jarek arkadaşımız İstanbul 'da kiralık scooter aramaktadır yarın sabah İstanbul 'a geliyormuş, üyelerden gelebilecek 1 Nisan misillemesine karşın ben kontrol ettim, fake değil gerçek Polonya MT 'li
Umarım yardımcı olabiliriz..
-
Arkadaşlar istanbulda scooter kiralaması için bilgi isteniyor türkçe bilgi sunarsanız tercüme ederiz.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
MT'nin şanı şöhreti nerelere gitmiş....
Gürkan gizli takılma şu forumda yaw...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
bence buda bir 1 Nisan şakası
hi Jarek,
are you doing the same like my friends did today?
I hope you are aware about the date April,Apriill.
if this is not an April joke,please confirm soon that i can recommend you something better....
but be warned! it is very difficult to ride bikes in İstanbul's traffic for foreigners! sometimes it is even hard for us as turkish people...
see ya....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Sorry, in polish corect is Istambul but I though that in eglish is Stambul...
Very SORRY!
of course I mine Istambul..
please forgive me a mistake...
Jarek
Do you know some rental places with scooters in this city?
Please help me.
And sorry for my english, I am not very good at english.
And some words about me.
I am 35 years old , musician, I play drums in rock'n'roll polish band.
We will go to a concert to Istambul...for polish people of course.
I wanna rent scooter or maybe small motorcycle for 3 days.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Jarek
first of all Turks very sensitive people for the names off their citys .. İt"s call İstanbul ..(especially istanbul )
To many member of our forum ask same question before ...(How can we rent a bike in İstanbul)
It"s posibble south cost off Turkei (Antalya, Bodrum, Marmaris....)
But I dont think so in İstanbul..
but if you visit Marmaris I like to give my own bike to ur service
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Welcome Jarek.
50 ila 650cc arası scooter olabilir diyor Jarek.Bu arada motorunu kullanmayan Japon veya İtalyan scooter sahibi arkadaşlar ücreti mukabilinde yardımcı olabilirmi?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
what ahanda benim ingilizcedeki bildigim laf ahanda sorun bakam ehliyeti varmı ha biz bosuna mı aldık eliyeti A2 DİYOM ALOOO lala bu gelirde rahat rahat gezerse ayrımcılık var arkadşlar
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Okulum olmasaydı valla billa ben artçı alıp gezdirirdim bütün istanbulu. Hem bende gezmiş olurdum. Hemde duygusal olarak kendimize gelirdik. Kısmet değilmiş bidahaki sefere inşallah.
-
-
Hi Jarek, wellcome to Istanbul.
Could you check this site please,
http://www.villalevent.com/english.tsp
they used to rent scooters and organize tours.
-
adam haala taaa bizans zamanından kalma sözlerle beni incitiyor. stanbul değil len İSTANBUL İSTANBUL . biri anlatsın şu adamcağıza yav.... benim dilim dönmez şimdi batırırım
-
I know that road traffic in Istanbul is a little dangerous than normal small city...
But a rode in Casablanca and Egypt a few times.
Now I wanna ride on turkish roads!
Please...
Have any ideas?
Now I must decide...now I am packing my suitcase....and I thinking about my helmet and motorcycle jacket
Jarek
-
Biri artçı alsın ya. Yokmu işi olmayan biri? Hem turist kazansın hem vatandaş. Motorunu teslim edebilecek cesareti olan varsa direk versin. Mısır ve Kazablankada da sürmüş.(istanbul bunlardan kötü değildir demek istedi herhalde.) Tecrübem var korkmayın diyor.
-
I know that road traffic in Istanbul is a little dangerous than normal small city...
But a rode in Casablanca and Egypt a few times.
Now I wanna ride on turkish roads!
Please...
Have any ideas?
Now I must decide...now I am packing my suitcase....and I thinking about my helmet and motorcycle jacket
Jarek
Maybe MotoTal rent also scooters..
http://www.mototal.com.tr/rentabike.asp
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler