Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

motoru aldık da?

Motovento
    REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Ön gidon göbeğinde boşluk olabiliyor. halledilecek bir konu bu. usta iki tıkla hallediyor Titreşim mevzusu belki ben alıştığım içindir. rölantide çok fazla yok. Devir yükseldiğinde peglerde hissediliyor özellikle artçı için. bunun dışında genel anlamda performansı tatmin edici. Ben şu an 13000 kmdeyim 0 km de almıştım motorumu. Vidaları kontrol etmekte fayda var. Bunun dışında saç baş yolduracak bir motor değil
    Hayırlı olsun.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    valla titreme olayı hoş değil. bi saat motor kullanıp indikten sonra kendini bi saat güreşmiş gibi hissediyorsun.
    ama bence foruma bir göz at mutlaka bi kaç kişi çaresini bulmuştur bu titremelerin. çok kullanıcısı var..

Motosikleti
    KROSS 250
    hayılı olsun allah kaza bela vermesın tekerın duz bassın motorun bozulmasın motorunla haçça gidip gelmek nasıp etsın bizede tesbih getirirsın .böyle bugada kimse etmez he ...
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çünkü onun üzerinde dünyanın en iğrenç 250cc motoru var 40 tane değişik modelde kullanılmıştır heralde en son bmw taklidi çin mlaı 250cs diye bi motorda vardı 1450 ytl e yazık etmişsin bilader kusura bakma dost acı söyler
    bence o paraya alınabilecek en iyi motorlardan birni almış. kardeş, bağlantı ( şase-motor) civataları arasına plastik contalardan taktır. emin ol bayağı emiyor titreşimi. deneyen arkadaşlarım var. hayırlı uğurlu olsun...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Honda CBR600F
    nekadar ekmek okadar köfte. o paraya güzel modeller bunlar sıkma canını kimseye de laf söylettirme... bin gitsin...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı CHİPAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün 1450 ytl+devir masrafları karşılğı 4200 km de 2005 mod.mondial 250 mct aldım.daha önceki motorum mondi 100 kh idi.onun üzerine bu motoru alınca beklentilerim bir hayli fazlaydı ama birazcık hayal kırıklığına uğradım.bi kere sanki motor çalışırken üzerindeki bütün hareketli parçalar düşecekmiş gibi titriyor.vibrasyon çok rahatsız ediyor.önceki motorda bile(ki kendisi tam anlamıyla motosiklet bile sayılmaz)bu kadar vibrasyon yoktu.yada beklentim fazla olduğu için bana öyle geliyor olabilirmi acaba?hızlanması fena değil,dönüşlerde tatmin edici fakat frenaj da ön maşa vuruntu yapıyormuş hissine kapıldım yalnız oturuş pozisyonu gayet rahat geldi bana.neyse bu ilk gün ki deneyimlerimi paylaşmak istedim.sonuçta 2 teker ise iyidir
    ben bu modeli pek bilmemde kimse kimseyi kandırmasın...2005 model olupda 4200 kmde olması bana bu piyasada imkansız geliyor...hayırlı olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    hayırlı olsun
    mete abi öle deme bizim asya pırpırı daha 5900 km de)
    2005 model
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı uğurlu olsun

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    çünkü onun üzerinde dünyanın en iğrenç 250cc motoru var 40 tane değişik modelde kullanılmıştır heralde en son bmw taklidi çin mlaı 250cs diye bi motorda vardı 1450 ytl e yazık etmişsin bilader kusura bakma dost acı söyler
    benim motorum daelim marka önemli değil çinli olmasında jawa ya bile binerim bu arada çinliler konusunda hiç lafımı çekmem sonuçta para kolay kazanılmıyor ben arkadaşımın parasını düşünürüm motor diye yaptıkları at arabalarını değil
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla sankı forumdan bı arkadas bu pıstonlar yonlerını farklı gıdıp gelmesını saglamıstı yanlıs hatırlamıyorsam...
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    maalesef 4 tekere biniyor
    yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.hani deprem dede ışıkara derdi ya:depremle yaşamaya alışacağız diye ben de vibrasyonla yaşamayı öğreneceğim illaki.en azından 2 teker teorisini kapacağım için katlanacağım.
    [I]Motorcycle Diaries[/I]

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı CHİPAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.hani deprem dede ışıkara derdi ya:depremle yaşamaya alışacağız diye ben de vibrasyonla yaşamayı öğreneceğim illaki.en azından 2 teker teorisini kapacağım için katlanacağım.
    Hayırlı olsunn....

O zaman ne mutlu sana güle güle kullan kazasız belasız....
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hayırlı olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    vibrasyondan mı?motordan mı?hangisinden kurtulmalıyım anlayamadım?

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    hayırlı ugurlu olsun .. kazasız belasız vibrasyonsuz günlerde kullan
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Öncelikle, yeni motosikletin hayırlı olsun kardeşim.
    Bir müddet sonra o vibrasyon bayağı azalacak.Arka dişliyi ufaltırsan (piyasada var) vibrasyon tamamen ortadan kalkıyor.

Satoyama kardeş: Sorry ama, sana ancak haltetmişsin diyeceğim.
    sen motosikletten zerre kadar anlamıyorsun + nankörsün
    kaç kez ya da kaç km katettin MCT250 ile söylermisin.......

en adi çinli dahi mobylette ya da peugeot dan daha iyidir! türkiyenin diğer gerçeği!

ben 2006 yılından buyana yaklaşık 27000 km katettim senin iğrenç dediğin motosikletle.
    hala ilk günkü gibi sürüşü MCT ye verdiğim parayı herzaman tekrar veririm.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle, yeni motosikletin hayırlı olsun kardeşim.
    Bir müddet sonra o vibrasyon bayağı azalacak.Arka dişliyi ufaltırsan (piyasada var) vibrasyon tamamen ortadan kalkıyor.

en adi çinli dahi mobylette ya da peugeot dan daha iyidir! türkiyenin diğer gerçeği!

ben 2006 yılından buyana yaklaşık 27000 km katettim senin iğrenç dediğin motosikletle.
    kim nederse desin. Kardeşim Bu motora binen biziz. En doğru yorumu yapacak olan da biziz. Ben 13000 i devirdim. Bana 250 cc lik performans veriyor. Her hava koşulunda kullandım. Mahalle aralarında değil. Tek seferde 400 km ye (Ve bunu 3 kere yaptım) yakın yol yaptım. Özer Abi Çanakkale'ye geldi bu motorla. Piyasada bundan daha çok titreyen motorlar var. Bir mopedle karşılatırmak ta ne derece mantıklıdır bilemem. Yakıt tüketimi haricinde hiç bir + sı yok mobiletin. bir mobiletle bahsettiğimiz kmleri yapabilecek olan var mı? Her seferinde aynı çin japon muhabbeti yapılıyor.

Forumda bir arkadaş titremesinin sebebinin pistonların aynı anda inip çıktığı için olduğunu söylemişti. Fakat fuarda TT customs standındaki motorda aynı şekilde hareket ediyor. Bilmem dikkat edeniniz oldu mu? Konuyu dağıtmak istemiyorum. Titremesinin yegane sebebi motoru şaseye bağlayan vidaların içindeki takozların ömürlerinin bitmesidir. Bu konunun bu akdar uzatılmasına gerek yok. Alan almış satan satmış.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aynen katılıyorum....

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşlerim ;

Arkadaşımızın biri bir makina almış ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istemiş..
    Yaptığınız yorumlar biraz ölçülü ve insani değerlerini taşıyacak olması en mantıklı olandır..

Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum kardeşime..

Hadi bakalım şimdi söyleyin ve bana gösterin titreşimsiz bir makina...
    Varmı...Yoksa benmi göremiyorum..

Bu kadar basitmi yaw alınan bir makinayı aşağılamak..Herkes ister en kral makinaya binmek...Bütçe yetmeyince alınmayacak mı yani Japon...
    Binilmeyecek mi motosiklete..

İşte tam burada sözüm patlama yapar.. AKIL DEĞİL PARA VER arkadaşım..
    Akıl herkeste var...Paramla en kralına binme aklı sende varolduğu gibi bende de var..

Titreşimsiz bir alet olmaaaaz...
    Dönen ve (sıkıştırma-patlama) vurdulu sistemi olan her alet titremeye mahkumdur..

Ancak bu titreşimi en asgariye indirme çabasına girmeli..
    Sizlerde yorum yaparken eleştiren değil fikir verici olun lütfen..

MCT makinalarında şase bağlantıları kısmına yaptıracağın fiberglas türü
    burçlarla bu titreşimi en asgariye indirme ve civataları sabitleyici rondela
    türü pullarla haletmeye çalışmalısın..

Son söz ...MCT markasına binin..Birde KTM'lere binip tur atın.....

Mondialın tekerlerini öpücüklere boğmazsanız şeleepsizim...

De hade kolay gelsin.

Mesaj gideceği adresi bulmuş, imza karşılığı teslim edilmiştir..Bilginize...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    eyvallah üstadım.bu msj la konu kapanmıştır sanıyorum.hepinizin yorum ve fikirleri için teşekkürler

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler