Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Tequ, byfurkan, asfalt meleği
klavye başında sızmış olabilir
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Tequ, byfurkan, asfalt meleği
klavye başında sızmış olabilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
(sakın bu yazdığımı üzerine alma akadaşım bu sadece eskilerden bir anı)
aklıma bişi geldi arkadaşlar bu lafı duyunca paylaşayım istedim. sene 2000-2001 falan. konyanın o zamanki iyi yerlerinin birinde abim dediğim bir arkadaşla içmişiz keyfimiz yerinde. eve sağlam gidip, yatağa yatmanın içsel hesabını yapıyoruz. malum ertesi sabah okul var.
biraz adımladık.. gençten bir delikanlı.. omuz attı bana. umursamadım boynuzun kırılmakla bitmeyeceğini öğreneli çok olmuştu. kusura bakma kardeşim dedim yürümeye devam ettim. çocuk peşimden abi sen kusura bakma, ne tepki vereceksin diye merak ettim demez mi?
Gram terazisi ile kilo ölçülmez oğlum dememle bir baktım ki yanımdaki dostum fırladı çocuğun peşinden..
neyse.. bu arkadaşımızın cevabı da onu hatırlattı. gerçi ben de gençken belki de farklı şeyler deniyordum. hepimiz bir şeyler deniyoruz sonuçta.
denemeden öğrenemiyoruz. o da deneyecek öğrenecek. umarım deneyimlerinden sonra çabuk toparlanır. tek temenni edebileceğim o.
ama suda var bu site paylaşım sitesi bende bunu paylaştım ve ne dicenizi merak ettim aynı hesaba gelio
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
iyi geceler, tatlı rüyalar, sevgili motosiklet kullanıcısı arkadaşlarım
ehliyet o ne
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
gerek yok nede olsa 50 cc neyapıcan ehliyeti sonra sıtacer olursun iki sene boyunca
özgür adam:
Çok gereksiz bir soru herkesin ne cevap vereciğini tahmin etmen gerekir....
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ah sen adanada olsan seni eşek sudan gelene kadar döverdim belki aklın başına gelirde alırdın ehliyetini
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
"blck_chopper",Dün yine bir başlığına "Demokles'in kılıcı başlığın üzerinde!" yazmıştım hatırlıyorsan.Demek istediğim şudurki;Yönetim,yaşın itibariyle kredini biraz fazla verdi anladığım kadarıyla.Fakat MT geleceğin için bence fazla zorlama istersen.Bu başlığında kilitlenmesi değil bence direk silinmesi gerekir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ileri gitmeyin arkadaşlar niye silinecekmiş. arkadaş açmış bi konu isteyen yazıyor yorumunu.
belliki nisan bir şakası yapıyor
napıcan ehlıyetı ya alma gereklı bısey deılkı...bız zaten ne diye dıye aldık...bole sacma bı konuyu nasıl acıyosun anlamadım ayıp ya bu kadar olmaz...
Ehliyet şart bence
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
cık cık cık cık cık cık cık
Bak arkadaşım Ehliyet bir angarya değil gerekli bir şeydir. Trafikte seyrediyorsan kurallara uyacaksın. Bisiklet bile kullansan uymak zorundasın. Yaya dahi olsan kuralları uyguladığında sorun çıkmaz. Ama Tabii ki kurallara uymayan başkaları yüzünden olanda olur. Ama bildiğim şu ki Ehliyet senin aracı rahat ve kurallara uygun kullanman için gereklidir. Hele ki şu yeni dönemde kaza olduğunda tutanağı tutarken ehliyetin yoksa işin zor olur. Ehliyetsiz Araç kullanmanın para cezası da cabası. Birde üstünde yakalandığın araç sahibide nasibini alır senin ehliyetsizliğinden. Bu nedenle bu tür soruyu bırak sorman düşünmen bile yanlış...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
bir an dalga mı ne dedim bu ne yaa? alsammı almasammı ben son kaza yaptıgımda haklı bendim ama ehliyetim yok diye konuşamadım Allahtan kazadaki diğer kişi panik yaptıda kaçtı
Al tabi ilerde motor buyuttugunde zaten gerekecek sımdıden almanı tavsıye ederım sonra bekler durursun gunlerı sayarsınn Ehliyet denen plastık parcayı almanı tavsıye edıyorum...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
boooooooooooo acmadı muhabbet
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)