inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa ıcıme oturdumm geberıyodum az dahaa felaket yediiiiiiiiimmmm cokkk korktum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=))=))
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaa ıcıme oturdumm geberıyodum az dahaa felaket yediiiiiiiiimmmm cokkk korktum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=))=))
abeee ebanladılar sandım vallayi..
yuhh ya =)) harbi cok fena yedimmm
heytt be vay anasını sayın seyırcıler herkesın odü mödü bı yerıne bişi olmus
sankı vatandaşlıgınızı aldılar....
bız koca almanyadan atıldık bısı olmadı
tebrik ediyorum kendi kendimi ikinci şaka ya ilk düşen ben olduğum için
sen kal aşk ben giderim buralardan
hayret bişii yaa iyi şakaymış ama yedim bi an da vallahi
güzel bakan , güzel görür.
Başıma gelen en kaliteli 1 Nisan şakası
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
daha önceki banlanmalarımda böyle bir mesaj olmuyordu , direk banı yiyip yol alıyodum ama bu defa bu mesajı görünce '' galiba artık sinirlenmeye başladılar '' dedim kendi kendime
ya patron nettin sen yaw.yüreğime indirdin...atma benis siteden kulun kölen olayım.etme bana böle.ben nittim
Drift Religion
aneyy Bi de korktum yaaa Nooluyo dedimdi ama harika bi 1 NİSAN şakası oLMuş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dedim bi yamuğummu oldu acaba36 yaşındayım hala tongaya düşüyorum
abi korkudan komaya girdim nediyorsunuz zuahahha bisaniye buz kestim kime ne zararım dokundu acep diye soka girdim yaa uyanamadımda ALLAH hepinizi güldürsün nediyim hala şoktayım yazamıyorum
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Aklıma ilk önce yine bizim haylazlar benim üyelikle bişeyler yaptı dedim..Suçluluk duyan üyeler için çok daha etkili bir şaka olduğuna eminim
Kurnaz bir xxxx şüphelendiği önemli kimselere imzasız bir mesaj gönderir."Herşey ortaya çıktı ülkeyi terkedin" sonuç;mesajı okuyanların bi çoğu apar topar havaalanlarında alıyor soluğu
Şaka süpermiş...........
Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin Sertouch vardır.
Alacağın olsun Sertouch ben sana yapacağımı bilirim.
Sertouch yeni BMW'si hayırlı olsun
Sertouch kaza yapmış, kendisi iyi. Geçmiş olsun.
İlginç protesto Sertouch motosiklete çıplak binenerek eyleme katıldı.
bu da güzel bunu bile yicektim azdaha ))
ama arkadaşlar ne olursa olsun lütfen genel söylüyorum bugün için değil kimseye kötü şaka yapmayın yani falanca kaza yaptı gibi falanca hasta gibi benim başıma geldi... çok üzüldüm her türlü şakaya varım çokta kızarım sonra gülerim ama lütfen kaza yaptı şakası olmasın...
bu arada bu siteyi herkes benimsemiş ne güzel
yapmayın abi ya aklıma geldi ama böylesi dehil sabah sabah elimden kahvaltımı düşürdüm yere mükemmelsiniz hepinizi seviyorum
süper bir şakaydı kabul ediyorum herkese sonsuz teşekkürler ve nice mutlu 1nisanlara
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
sabah sabah soğuk duş etkisi yarattı...
Drift Religion
hepi topu 2 3 mesajım var bende nooldu diyorum :D
keeway sl 150 (kara sahin)34 zy 8272
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)