vay budane bişeyde yapmadım ama derken 1 nisan şakası oldugunu gördüm yoksa cok üzülecektim arkadaşlardan ayrılacagım icin biz bir aileyiz
vay budane bişeyde yapmadım ama derken 1 nisan şakası oldugunu gördüm yoksa cok üzülecektim arkadaşlardan ayrılacagım icin biz bir aileyiz
amaaaaaan be abiiiiiiiiiii. bi sattir ne hata ettim diye arıyorum. canım çıktı
Ulan sabah sabah duruşma yapıyoruz, bi ara verdik foruma bakayım dedim, ilk ağzımdan çıkan hass..tir oldu, sebep neymiş dedi, sonra haaaaaaaa dedim ehü ehü
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Bugün bir şaka olacagını biliyordum ama bukadar kapsamlı birşey beklemiyordum
acayip sok oldum
ya benim üyeliğim niye iptal pardon anlamadım yani hergün takip ederim forumlara katılmasam bile
hhehehe valla şok oldum. Ama hakketten güzel olmuş.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
jhhehehe...
güzel olmuş gerçekten de...
Yaww ben de sapıttım bir an, sebebini okuduğumda da biraz daha sapıttım :D
Sonra yanımdaki arkadaş şaka heralde dedi, zaten benim ayarlar da karışmış, bugünü 31 mart sanıyodum iyi mi :D:D:D
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Siz beni kovamazsınız!
Asıl ben istifa ediyorum.
Hahaha
Çok güzel bir şaka kim akıl ettiyse tebrik ederim.
eyvah...ne oldu???
ben ne yaptım...girmez olaydım bugün foruma...
allahımmm nasıl bir şakadır bu ya konu başlığını görünce dedim yine ne yaptım acaba bugün bana yapılan ilk şakaydı ve süperdiii ayrıca bugün benim burda üyeliğim TAM 1 SENE OLDU inş. nice senelere....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
hahahahahahaaha <<<<<< acı acı gülmek bu şaka benim için de geçerli değil mi
Gerçekten çok iyiydi, başlığı ilk fark ettiğimde 1 Nisan olduğu aklıma bile gelmedi. Okuyunca rahatladım. Off, he he ehü ehü
Yahu şok oldum bir anda görünce. süper bir şaka.hatta bir anda dedim benim için birde özel biryer açmışlar bukadar önemli olduğumu bilmiyordum dicektim gerçi üyeliğimiz iptal edilmiş nasıl yazıcaktımki
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Skullhunter kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir
Sabah sabah şok oldum. Sitede bir hatam kusurumuda yoktu.
Beni niye attılar acaba diye merak ettim. Bu işin içinde kesin [you] vardır.
Alacağın olsun [you] ben sana yapacağımı bilirim.
Şaşırmadım desem yalan olur zekice yazılmış bir kod :p
Skullhunter valla ben bişey yapmadım :Dmotorada full koruma binerim çıplak asla :D
hoşgeldin 1 nisan. :D 25 (karakter.)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)