harika olmuş güzel bi çalışma tebrikler..
harika olmuş güzel bi çalışma tebrikler..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
yüreğime iniyodu...
Skullhunter süperdi...
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
ya beni niye atıyorsunuz ben ne yaptım yahu,bende bundan sonra bir daha bu siteye girersem,ben istifa ediyorum,siz atmıyorsunuz.(başta bir acaip oldum işyerinde pc yi açık bırakıyorum geçenlerde kullandığım micro yu arkadaşlar bozmuşlar birşeyler yapıyım, derken ilk aklıma gelen mesai arkadaşlarımdan bazıları foruma benim adıma bir şeylermi yazdı acaba diye aklımdan geçmedi değil.ama açıklamayı okuyunca 1 nisan aklıma geldi)güzeldi
SUZUKİ BURMAN UH 200
ben dedim kesin alperin parmağı var dedim boşuna günahını almışım
Siz beni kovamazsınız.ben gidiyodum zaten.
yok cnım saka şaka.1 nisan.
Drift Religion
ya vallaha tırstım haaa zaten 3 yıldır üyeyim ve motorumu daha cumartesi aldım... ama süper olmuş bravooo hiç sevmem nisan 1 şakalarını ama bu güzeldi
Skull:.. zekice hazırlanmış bir şaka afyonumuzu patlattın sabah sabah
İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.
bu arada iptal edilme sebebine bakarmısınız)
abi görünce ben yusuf yusuf oldum ama açınca üstünden sular boşaldı sanki :D:D ama güzel şakaydı :D
Yamaha XJ6 Naked
Gerçekten şoke oldum, müthişti. Kimseyle polemiğe girmemiş biri olarak beynim durdu bir anda. Tebrikler
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
konuyu toplam 26 sazan okuyor
şaka güzeldi yedik valla
herkez kendi adını görüyor
nisan birrr.yedim valla.25
Şaka olduğunu hemen anladım da, herkesin kendi isminin yazmasının nasıl yapıldığını anlamak benim için mümkün değil tabii...
Şu şaka olayında bile görülüyor ki, bizim Erhan bu forum işinde Aya gitmiş ordan diğerlerine el sallıyor.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Erhan ben yaşlı bir adamım yüreğime inerse karışmam
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Kalp atislarim hizlandi haha superdi.
First Day Of My Life
Başlığı görünce yine ne yaptım acaba diye düşünmeye başlamıştım
İtiraf ediyorum yedim, gururla söylüyorum sazanım
ya daha üyeliğim 2-3 saat önce aktif edilmişken tekrar niye banlandım dedimmm ,sonra şaka olduğunu anlayınca çok güldümm süperdi vallaha emeğine sağlık erhan abii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)