1 nisan şakası ancak bu kadar güzel olur. ama biraz ağır geldi kalp krizine ramak kalmıştı
1 nisan şakası ancak bu kadar güzel olur. ama biraz ağır geldi kalp krizine ramak kalmıştı
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
ya olmaski böyle şaka ya amma tırsaki oldum okuyunca neyseki şakaymış
birde başsayfada olunca açsammı açmassamı diye baya düşündüm neyse güzel şaka oldu herkese yaşasın MT...
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
N'oluyor yaws bende kalp var..
- kimde yokki degilmi?..
1 nisan şakası gerçenten hoş olmuş.. - bian aileden koptum sandım..
sizi seviyorum.. sevgiler saygılar herkese..
saat 23:15 siteye girdim ve soktayim, neyse ben yatiyim artik bugun bana biras fazla geldide
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
yeni okudum hatta iki kere
yani
helal olsun süpersiniz
Var ya.. Acaip şaşırdım yahu.. Ben de diyorum ki.. Ya ben sadece okuyorum.. Ne biçim okudumda siteden atıldım diye..
Üyeliğimin iptal edildiğini görünce hayrola dedim ya ne oluyoruz? Bugün Okulda çocuklar soruyorlar 1Nisan Şakası yaparsak disiplene gidermiyiz diye( Disiplin kurulundayım da) bende Öğretmenine göre değişir dedim size yaoarsak dediler ? yaptığınız şkaya göre değişir deim ama bu rada bu şaka ile karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi... Hoş olmuş teşekkürle hayırlı geceler..
hepinize katılıyorum ben de çok şaşırdım
Erhan Abi Korkuttun Bizi Yaaaaaaaaaaaaaa.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
benide attiniz hehe herkezi attiniz bir tek modlar ve admin kaldi sanirim MT de
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
gülmekten kırıldım. Zaten arada bir giriyorum siteye daha açıklamayı okumadan ne yaptım die düşünmeye başladım
Everything goes the way it should...
admin istifa admin istifa....................
1 NİSANNNNN
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
10 bin tane üyenin içinden neden ben acaba.. ilk okuduğumda şok oldum, şu an iyim. tşk. bu, kadıköyde olan yöneticilerden biri beni tanıyormu ne
muhaha güzel şaka valla tebrik ederim
nebiçim şaka yawwwwww zaten kızım şaka yaptı baba motorunu çalmışlar diye bide bunu gördüm şok oldum
valla cok süper bi şaka olmuş tebrikler
viper_1 haaaa
Dedim ki tühh boşu boşuna b..k yoluna gittik.
Bari gitmeden önce birkaç bişey yazsaydım...
.............
................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)