31. sayfada piyango banada vurdu hadi hayırlısı
31. sayfada piyango banada vurdu hadi hayırlısı
babaçi dışardayken sölemişti üyeliğin iptal edildi diye şaka yapıyo sandım forumlarda görünce anaaa dedim ne oluyo neyseki bu gün nisanın biriymiş
ben ce soguk ama guzel saka bana da arkadas soledı ınanmadım kıme ne yaptım dıye dusune durdum
HERŞEYİN ALT ÜST OLDUĞU BİR GÜNDE SÜPER BİR MORAL OLDU...
.....HONDA HAYAT ONDA.....
sabahta pınar aradı, banlanmışnı die
önce salak oldum, dedim yok olmazz falan
(düşünüyorum gene kime rastgele sapladım die)
soora dedim 1 nisan kafa yapmışlardır falan
yok dio ondan deildir, banlamışlar işte
ya kızım dedim, nie banlasınlar, 1 nisan işte
yok diı kabul etmiiyo
kendi yediya zorla banada yedircek
GKN MOTORS
Süper olmuş valla Skullhunter,
Şoke oldum aklımdan neler geçmedi.
şaka dediğin böle olur bende düşünüp duruom nerde hata yaptım diye anlamam 1 dakika sürdü valla
çok iyi gerçekten ya valla skulcuğum çok iyi düşünmüşsün yani motosiklet formumdan böle bişey beklemezdim önce bu ya noluyoz dedim sonra 611 cevabı okuyunca benim atılmamı bu kadar kişi izlemez izleyemez deyip şaka oldunu düşün düm ama içimden ya harbiyse şaka diye kendimi yiyosamda dedim çok iyidi
benim gibi adamı çok ararsınız tamam bende başka motor sitesine üye olurum sizden gelecek hayır allahtan gelsin artık yolda gördüğüm motorsiklet net üyesine bide ben tekme atıcam ıslatıcam arabayla çarpıcam artık düşmanımsınız ilk kanı siz akıttınız
ohho ohho..
sayin skull, ingilizce klavye marifeti ile yaziyor olsam da soyleyeceklerimin hic birini engelleyemez bu benim, bilesiniz
evet, sag salim indim ve hatta internete bile girdim.
Cambridge MT kurayim ben burada be :D
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
itiraz ediyorm ben sitesiz yapamam gezilere gidemem kask testi yapamam üyelik akdimin devamın talep ediyorum syn admin
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahuahaauhahauhahu demek hala insanı inandıran 1 nisan şakası yapılabiliyomuş süper.
İyi düşünülmüş güzel bir şaka .....Kutlarım
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
yuhhh bee yüreğimi ağzıma getirdiniz.
Neyse genede iyi düşünümüşsünüz bu şakayı hele atılış sebebi olarak "foruma giriş yapmak" yazmışsınız ya iyice şok oldum yani.
abi süpersiniz yaaa
uykum var diye eve geldim gözlerimi açamıyordum
Gözlerim faltaşı gibi açıldı sayenizde
teşekkürlerrr
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
konuyu izleyen 30 kişi
Mert, DARKDIAMOND, hahaho, ewren24, novaJRdeli, kuyucadısı, OzCaN35, gürkay, bilginozi, extreme1925, ali_yildiz, rapunzel, ahmetnr, korucu, scarface5, crato, ata_06, ELINT, a_sorti, Starsailor, kırmızı, ozan150zc, GKN, fatihocak, Efedrin, canak20, yanar17, mutluemlak, EMO, byfurkan
sabahtır rekor kırıo maaşşallah hiç 25 ten aşşa düşmedi millet amma panik oldu hee
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Korktum arkadaslar sabah sabah yaziyi okuyunca neyse olur böyle aksilikler
neyapalim artik
dumur oldum laa dedim ne yaptım düşünüyorum birisine ayıp mı ettim diye korktum bi daha yapmayın böyle şakalar ama helal olsun sağlam yedim
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
kalbime iniyordu az daha yusuf yusuf diye ses geldi arkalardan bir yerden
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)