oyy ne şaka bea tam 1 nisanlık. akşam eve gelince hemen mt yi açtım hafta sonu gezileri yüklenmiştir onlara bakayım drken böle bi şaka ile şoke oldum. neyse harbi şaka imiş.
oyy ne şaka bea tam 1 nisanlık. akşam eve gelince hemen mt yi açtım hafta sonu gezileri yüklenmiştir onlara bakayım drken böle bi şaka ile şoke oldum. neyse harbi şaka imiş.
MT kadrosunu tebrik ediyorum her giren uye icin otomatik acılan bu baslıgı hem dusunmus olması hemde hayata gecirmesi acısından.
baslıkta atılmıstır yazısını gorunce nedense cokta sasırmadım tahmin ettim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Anam anam başlığı görünce şooooook geçirdim Erhan varya bitirdin beniiiiiiiiii
varya ooffff yaaa vallla Nisan 1 akılmada gelmedi şoktan hee hanım sölemese
puuuuffffffffff
ya erhan abi valla helal ulan dedim ne yaptımda atıldım iyi yedirdin tekrardan helal olsun arkanı kolla intikamını alcaz valla bizim ekiple
Drift Religion
fatih şubesi
ne oluyo abi ya ne yaptım dedim varya yusuf yusuf oldum
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Allahım duvalarımı kabul ettiiiiii................. ihihiii ihi
İlk defa ismim ana sayfada yayınlandı. Şükür Allahıma.. ehehh üüühhüüü
Ama sevincim kursağımda kaldı yaw. İzmir Expo gibi oldum.
Bekliyordum.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
duyunca şaşırdım şakadır dedim çünkü nisan 1 olduğunu biliyordum yinede güzel bir anı teşekkürler
Kısmet bu kadarmış. Bidakine bir nisanı ben yapiim. Allah davul etsin emeği geçenleri. Tebrik ederim.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
helal sıze yaa zaten net o kadar sitenin sayfalarını cok yavas geziyorum: oda ne,ne goreyım "fearlesboyy kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir" bu ne dedım ya naptım sımdı ne yazdım sıteye dedım ınan 1 nısan falan kalmadı aklımda valla ınandım : ))))))))
yaw valla hahaahah zaten deprsyondyım bide bunu görünce haha
ben sabah gelen telefonlar üstüne şaşkoloz oldum
meğer herkes kendi ismini görüyomuş
ii şaka, helal valla
GKN MOTORS
Oha dedim ya nooluyo ulan akşama kadar zaten öğrencilerin 1 nisan geyiğini dinldim. bide akşam bunu görünce şok oldum.
uahduahsd Kutlarım ... Süper bi şaka ! :D
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
sizde subatmayan adam şakası adını verirsiniz olur biter nede olsa nisan şakaları sudan olur bilirsiniz ayrıca ismimi kullanmanızdan dolayı isim telif hakkı istemem buda size 1 nisan hediyem olsun ayrıca ismim bile sitede prim yapmasından gurur duymadım desem yalan olur ayrıca herşey gölnünüzce olsun
Bende diyorum " herkes bizden bahsetmiş ama ruhumuz duymamış"
Zekice bir şaka. Tebrikler
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
varya görür görmez aha bu ne dedim,sayfa açılana kadar ter bastı bu ne yaa
98 Beygir.....
Ödüm koptu valla birdaha ayağımı denk alayım bari Ama güzel şakaydı.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)