o ne ya dedim sonunda salladılar beni diye
harbi güzel ve teknik bi şaka olmuş...
o ne ya dedim sonunda salladılar beni diye
harbi güzel ve teknik bi şaka olmuş...
ne oluyo ya ne banı yaa :( allahım ben bişi yapmadım ki..
nisan 1 şakası demi :D
Bismillah dedim yüreğime indi yaw. Şaka gibi valla
Ama sağlam hazırlanmış helal vallahi size
Kuyuya taş atan kişi
erhan abi yüreğim ağzıma geldi valla aha noldu bee demeye kalmadı topic cevaplarını görmemle rahatlamam bir oldu sağolsaın koca gün boyunca uyanık davrandım kimse şaka yapamadı casper_ çayıma tuz katmış ilk şaka onunki idi ama bu yüreğimi ağzıma getirdi..
sistem hoşuma gitti bilgisayarını acan üyeliğiniz iptal edilmiştir yazısıyla karşılaşıyo iyi valla..
vallahi akşam yemeğinden önce kalbime iniyodu yemin ederim...
As The Years Go Passing By...
guzel saka......
ahaha güsel olmuş
oh beee şakaymıs yüreğime iniyordu oha falan oldum birden :=)
güzel bir şaka olmuş tüm üyelere galiba.ama gün ola harman ola .gün olur üyeler de mt yönetimine şaka yapar
çok ayıp ettiniz arkadaşlar ama ben de tesadüfen bugün foruma giriş yapmıştım yinede teşekkür ederim.
abi altust oldu herseyim bianda nası biseydr bu her giren kendini banlanmış goruyo super
true love..
Drift Religion
Şelepsizim şok oldum,dumur oldum sonacığıma öğrendimki herkeşe yapmışlaaaa eh erhan seni kim nisan 1 yapacak merak ettim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
yaw amma tırsıtım yaw dedim yanlış bişi mi dedik... ya da nickimi falan mı beğenmediler die... güzel bi şaka olmuş forma
__To Be Or NoT tO be__
ya ıkı dakkaya sattınız kardesınızı ne yaptım ben yavvvvv
Bir gün araba kullanırken sol kapıyı yalayarak ve egzostu bağırtarak yanımdan bir racing motosiklet geçmişti. Korkudan az daha kafam tavana vuruyordu.
Mesajı görünce aynı duyguyu tekrar yaşadım.
anlaşılan herkes girdiğinde siteden uzaklaştırıldığını okudu
güzel şakaymış
jeansatar kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir....................
akşam vakti girdim siteye gördüm ve deli oldum okuyunca başlığı,iyi düşünülmüş ince zeka ürünü bir şakaydı doğrusu helal olsun bu fikirle yola çıkan ve bizleri dumura uğratan arkadaşlarımıza
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)