[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
BBRR gerçekten engellensede tüm forum rahat etse
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hep benimi bulacak arkadaslar süper saka yapmıssınız
aferin iyi şaka yani foruma girmek yasaksa girmeyelim bari de nasıl mt ye sohbete katılıcaz bu yasakla
noluyoo ya burda:D:D 2 vizem vardı yeterince ŞAKA gibiydi
Ride your way
arkadaşlar size ne oluyor yavv.adı geçen ADANALI benim.ama itiraf edeyim ben de ilk okuduğum da şoke oldum.devamını okuyunca rahatladım.gerçekten iyi bir şaka oldu.sanıyorum bu işin içinde sevgili arkadaşım MAKİNE'nin parmağı var.hepinize sevgilerimle,mutlu ve neşeli kalın.
:D:D:D:D:D süper olmuş:D
Ride your way
Desdur Bismillah Daha Dün Kayıt Oldum Bu Gün Atıltım Eşşek şakası Bu
sebebi:foruma giriş yapmak
nooluyo diyorum ben de kafam güzel bakıyorum öyle ekrana anlamadım ahahaha
foruma giriş yapmakmı guzel valla
ahanda yapmayın etmeyin ya valla colugum motorsilletim var evde benzin bekliyo nolur elini ayagını otuz iki vs opeyım ...
saka bekliyodumda boyle deyil.
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
bugün gördüğüm en güzel şaka tebrikler....
anaaa erhanım ne yaptın sen yavv,bır anda ben ne yaptım...gıdıp gıdıp geldımm..yav bugun de benım uzerıme ınanılmaz sakalar yapıldı hepsını gectım derken aksam saatlerınde bır tane daha donkkkkk.neyse.:-))))
süpersiniz yaa aha üyelik gitti dedim Allah Allah ne yaptımki diyordum kendi kendime birde tarihe bktım 1 NİSAN ii olmuş bugün hiç şakalanmamıştım Skullhunter
güzel keklendik
D C R kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir
Abi yemin ederim görünce kalbim küt küt atmaya başladı gittim sandım bi an
Erhan abi alıcağın olsun harbi iyi kekledin valla helal sana
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
adam işini iyi biliyor vala helal olsun
günün 1 nisan olduğunu bilmesem yerdim hemde bal gibi
allahtan pc nin başına akşamları geçiyorumda
şok olmadım gördüğüme
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)