Abi valla ben değildim
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (32 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
delipoyraz, byfurkan, tatarx, cancagliyan, yürekçe, kenya, Rigel, Shrieker, Tanju, guveli28, mete_han, namk, LABO, **emr, sereye, izzmarit, gokhan_307, toomuchcc, ümmet perkitan, RoLa, designer-samo, xxxxx, cenk_celil, DARKDIAMOND, wes, Mert, KARAKIZ, sersin1978, sabofb, Makine, welcroix, alper_tim
hepimiz işi gücü bıraktık topik okuyoruz... benim yarın açacağım topikle ilgilenmeyin bak ne yapıyorum sizi..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Sanıyorun en uzun mesajı bu başlık alacak,
HEM DE EN KISA ZAMANDA.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kalbim hala çarpıntıda
daha ana sayfayı açmışım bismillah koltuğa yığıldım
çok güzel olmuş ama yalan yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Foruma girdim, o ne ? " Archangel kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir " ibaresini okuyunca kafamdan aşşağıya kaynar sular döküldü.Maksadı anlayınca nasıl bir oh çektim anlatamam.Ama bunu kim akıl etmişse büyük adam saygı göstermek gerek çok zekice.
Bir gün mutlaka ...
bişey bilmediğimizden yazamıyoz okumaktamı yasak oldu artık dedim ki neyse ki bir nisanmış
hoho bende tırstım nolyoruz diye
küüüttttt!!!
AAAAAHHHHH!
Ehahahaha tebrikler Erhan güzel espiri!
Ne diye bilirim ki şok oldum!
Bu bir ilkmiydi acaba? Yani hiçbir forumda böyle bişi denenmişmidir?
Ben ilk kez karşılaşıyorum da...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
27 sayfayı tek tek okudum hiç sıkılmadan millete iyi eğlence çıktı valla hakkaten helal olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
FreeWind ben değilimiyim yahu
:bestmt:
benmi engellendim:hayırrrrrrrrr
piyango bana çıkmış
muhahahahaha herkes dusmus tuzaga yalniz bu hizla giderse kisa sure sonra rekora kosuyor topic....
Bütün MT engellenmiş vay vay vay.....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Şaka olduğunu anlayınca bunu senden başkası yapmış olamaz diye kayıyordum az daha. İşte noktada hakkını helal et.
Beni tanıyan pek olmaz, Dadaş motor sahipleri de çok delikanlı insanlardır, esnaflardır, yanlışları yoktur, motorcu dostudurlar. Seni tüm Türkiye'deki motorcular tanıyorlar, Gurur duyuyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
herkeze merhaba, dakika bir, iyi şaka.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)