.. ...
.. ...
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Önce sıkıntı yaptı,
Sonra, KİM benim nickimle girip te yanlış bir yazı yazmış olabileceğini süzdüm aklımdan,
Sevgili Mete_han hakkını helal et, bu aşamada günahını aldım, az daha küfüre karışıyordun,
Daha sonra 24 sayfa durumu açıklığa kavuşturdu,
Zekice demek bile az bu düşünceye,
KUTLUYORUM BU ŞAKANIN MİMARLARINI.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
beni kovamassınızzz ben istifa ediyorum nuanua!!!
süperdi!!!
süper bi şaka olmuş şoke oldum valla heheh:D
Abbaaaawwww
Sağa sola efelenirim bazen ama Net te değil Dedim acabağ sarfoş kafaynan bişiymi ettim Bu gurbet ellerde güldürdünüzya beni Allahda sizi güldüre e mi
(Otelde, Zabah 1 nisan etmişler demekki bana Bak şimdi düştü jeton Kaafaltıda yımırta aldımdı açık büfeden, soyayımda yiteyim dedimdi, kırınca çiğ olduğunu görüp şoke olmuştum Gavurların hepsi banamı bakıyor dedim yımırtayı dökmemeye çalışırkene ama tabii battı ortalık Vayy beeeeaa, bir de uyanık geçinirim hee)
Herkese kazasız belasız sürüşler bol sazanlanmalar dilerim
Poturdak
yaw yüreğime iniyordu neden diye düşünmeye başladım yanlış birşeymi yaptım diye sonra sebep kısmına bakınca ve tarihe bakınca anladım olayı süper nisan 1 şakası tebrikler
Ufff..!
Nooluyoruz dedim... Allah iyiliğinizi versin...
O kadar da iyi bir üye olmaya çalışıyordum halbuki filan gibi şeyler aklıma geldi hemen... Bugüne kadar yazdıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti...
Tamam abicim.. Bunu siz başlattınız. Benden herşeyi bekleyin artık...
Üç boyoz bir kola
Korktum yawww vallaha kalakaldım öleçe üle dedim kovmuşlar beni köyden )
ya yemin ederim yüreğim ağzıma geldi puohhhh pfff yani.:
birde bugün doğum günüm.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
ilk aklıma gelen başka bi isimle tekrar üye olmaktı... tam 1 nisan şakası olmuş
akşam akşam noluyoz dedim bian jeton düştü ama sayfa açılana kadar biraz sinir yaptı
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Noldu Yaaa Kım Atılmış................
O BİR HAYATTIR
Kalbım Kut Kut Atmaya Basladı Aman Allahım Bunedir Dedım Ben Kustum Harbıden Küstüm Yaaaaa
O BİR HAYATTIR
yav valla bugün iş yerinde herkese bir şaka uyarlamıştım.en komigide sabahdan beri her işime karışan patronumu koş arabayı çekiyor trafik diye kandırdım uleeen muayeneside yeni bitmişti koşun llaaaan diye 3 kat aşşagı koşmuştu.bunu görünce valla dedim heralde forumu açık unuttum benim nikimle girip abuk subuk bişeyler yazdı.beni kovdular dedim forumdan.bu güne kadar yedigim en güzel 1 nisan şakasıydı valla emeği gecen herkesi öptüm.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Bütün üyelere birden şaka yapmanın en güzel yolu.Güzel fikir güzel uygulama.Herkes gibi ben de yedim tebrikler abi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
hay ben böyle işin demeye kalmadı, yahu ailemden kopartılmak ne gıcık bişeee. çocuğa "seni evlatlık veryoz" demek gibi bişi...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)