ufffffffffffff kafayı yedımm yaa yapılırmı bole bısııı helal olsun valla herkesın ısmıne özel ban
ufffffffffffff kafayı yedımm yaa yapılırmı bole bısııı helal olsun valla herkesın ısmıne özel ban
abi sabahtan beri takip ediyorum topikte 20 kişiden aşağı inmedi patron valla dizi gibi izliyorum topiği
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
i am a yusuf yusuf yusuf :D
Metehan Akçakaya B rh(+)
bu rengi sevdim fotografini cekip sakliycam
naptim ben yaaa diye agliycaktim nerdeyse
ne oluyoruz be kardeşim dedim!! bu nasıl şaka yahuu
noluor yaa dedim..korktum ne yapmışım diye. hele tam 22 sayfa boyunca benden bahsedildiğini sanınca büyük bi suç işlemişim diye düşündüm
herkez kendinimi iptal görüyo süpermiş :D
acık konuşayım cok sinirlendim :D
okuyunca önce 1şaşkınlık yaşadım sonra olayı çözdüm iyi fikir kim düşündüyse.
bir an rengim değişti valla...leyn dedim ben bi yanlış da yapmadım ama kesin biri benim nick ile girip bişiler yaptı dedim..
neyse ki şakazede olmuşuz
süper yaa bişi anlamadım ama süper şaka
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
su an 30 uye okuyor hepsıde kayıtl
ıcelıl ybr, grandboss, L.SAHİN, eftelyAAA, FutureShock, Mert, gureli, D3VIL, fallenangel, VaScO1925, nemesis-83, os.ozgen, orcunmavis, BJK, bach, Deryali, DARKDIAMOND, Thelovingone48, sahrutay, zafer80, illegalrider, gvnzglr, r125, ozan150zc, hanedan12, Dağdaki Ateş, aynux, shadow slx, wizard56
VİCDANSIZLAR...Ne oluyor dedim vallaha...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
ama beni gerçekten banlıyosunuzzz. oyun bozanlık yapıyosunuz .
Şakamıydı yani vay vay korktum valla güzel şakaydı ama hakkını varmek gerek.....
anama ne diyonuz.. az kaldı yüreğime iniyodu skullll...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)