Vallaha bende koptum zupper sakaydı.
Vallaha bende koptum zupper sakaydı.
iyide bu benim nick.....allah allah şakamı bu ya....
:P
Ulen dedim kesin fuarda gurkanla atıstık iddialastık onun uzerine beni cizdiler
Gurkanın yakasına yapısmaya gidiyordum
gel uleyn buraya seni ben bi cizeyimde aklın basına gelsin diye
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hehe :D yemedim ki ....
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
bir an için ne oluyor dedim ya
ama iyiydi kabul etmek lazım
ulan her isim altinda birseyler arayan ahali bu nisan sakasi felan degil ismimin ve soyadimin baslangici idi sizin gibi akillilarin arasinda motor sürmek degil bisiklete bile binilmez
Saygilarimla hakan
ya kalbimi durdurdunuz.......offf off......mtciler...ne olursa olsun sizi seviyorum ya...bu arada kaç kişi okuyo ya...29....Prometheus abi sende bula bula benimi buldun ya....tamda 1 nisan kaşası yapacak adamım.....
:P
valla erhan bujini sökmeye geliyodum hahaha
ya zaten uzun süredir giremiyodum siteye uzun zamandan sonra bi bakim dedim ne oluyo ne bitiyo ana manşette gördüm kendimi hahaha
yedim valla şakanızı :D
allaaaahh
içimin yağları eridi walla yaa olcak işmi bu
Oha Filan Oldum Yaa :d Ama Iyiydi Yani Harbiden :d:d:d
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
gözlerim faltaşı gibi açıldı. Harbi en fenasından 1 Nisan şakası
abi kaldırın artık her siteye girdiğimde ilk konud kendi nikimin iptal edildiğinin yazması moralimi bozuyo yaw
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
ben önce misafir olarak girdim Kayıtsız kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazdı, dedimki alla alla Kayıtsız diye nick mi olur
sonra giriş yapınca çaktım köfteyi...
buda nne, dedim kendi kendime.
ardı herkesi görünce tamam dedim koparmışlar milleti
derin şaka.
eyvallah
yEşil aŞkINa...!
Yaw yüreğime indiriyordun be skulhunter abicim,formu bi okudum allahhh dedim ne olduki beni neden iptal ettiler kısa bi süre şok sonra gerçek ortaya çıktı 1 nisan.Valla ne yalan söyleyim tamam dedim artık siteye yazamıcam Güzel şakaydı teşekkürler hepinizi çok seviyorum MT ailesi. Yaşasın motosiklet.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)