laayn noluyo dedim walla güzel şaka ehehhe
laayn noluyo dedim walla güzel şaka ehehhe
==============================
==============================
ilk baktım bu ne ya dedim acaba hackerler siteyi mi çökertti dedim. birde baktım 1 nisan şakası ama çok inandırıcı . Süpersin erhan usta.
1 nisan şakasını icat edenler Fransızlar değil , İspanyollardır.
Endülüs emevilerinin son kalesini kuşatan haçlı orduları msülümanları teslim olmaya ikna edip daha sonra 1 nisan şakası diye bütün müslümanları katletmişler diye biliyorum. öyle bir mail geldiydi bulursam eklerim
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
ulen tamda haber beklerken beni attınız he, en eski üyelerimizden filan diye insan acır biraz
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
işiniz gücünüz yoqmu len dedım bune :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
korktum ama ha herkese aynı birden naptımki ben dedim
noluyooo nan gumburtuye giden ben oldum :D:D:d
MT Ankara ....
MT yönetimi aklımı aldın
güsel saka olms wlla
siteden atılanlar ben site kuruyorum artık karar verdim kesin kes motorsiklet netden atılanlar.com diye oraya beklerim hepinizi
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Aman tanrııımmm Siteden atılmışıııımmm...
En iyisiimiiii birr dahaa üyeee oluuyyuuummm
Hiç aklıma gelmemişti. Ayrıca ilk görünce ne yapmışım acaba dedim dur bir bakıyım dedim.
Yönetime teşekkürler. Güzel şaka yaptınız...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
anaaa len dedim noluyo erhan allah bildiği gibi yapsın seni emiii hay aksii şoke falan oldum yanee
süper şaka ama kutlaım seni skulll bende bi havalara girdim kankam okadar kişinin içinde bana şaka yapmış diye
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
sabah işe geldim halis gösterdi atılmışın siteden abi dedi,neyapmışım dedim erhan açıklamış dedi gittim bilgisayara baktım okuyunca kendime geldim,alıştık atılmaya nasılsa demiştim ,dememişim neyse herşey normal,harbiden erhan şaka cuk diye oturmuş valla tebrikler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kalbim durdu...
Durun yazıcam,
idrak edemedim daha
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ula helal olsun valla yedim üstelik vasko haber verdi siteden seni atmışlar diye ula hala şoktayım valla helal olsun.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Benim üyeliğim zaten geçiciydi
aşkolsun size....yüregğim agzıma geldi..naptımmm ben dıycektım..korkuttunuz..nerdeyse tüm motosıklet hayellerım kararacaktı..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)