yaw ama ya boyle sakamı olur aklım cıktııııııııııııııı rengım attı tansıyonum 17 oldu
carpe diem
Valla şimdi toplantıdan geldim...Zaten şu aralar sıkı bir baskıya maruz kaldık..4
Nisan Apo için kutlamaları felan...Yine görev yazılmış bana....
Bari siteyi açayımda moralim düzelsin dedim...Kan beynime sıçradı valla....
Beynim dondu okuyamadım gerisini yaw...
Heeheee 1Nisan he...Hiç aklımda değildi Valla ....Eh alacağın olsun ERHAN
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ılk gırıdıgımde sasırdım kaldım musterıye para ustu verıyorumdum parasını bıle eksık vermısım o kadar uzuldum yanı :D muhtesem olmus tebrıkler
iyi ki aklımdaydı.. ama güzel bir şaka oldu..
tebrikler, iyi düşünülmüş..
günlük yaşam telaşında unuttuğumuz bu şakayı hatırlattığınız için teşekkürler..
siteye giriş yapmadan göz atarken site adminin üyelik iptali çok şaşırtıcı geldi,üstüne giriş yaptığımda 2.şok..dedimki içimden site gitti elden2-3 sn içinde dedimki 1 Nisan neşe doluyor insan.Bu arada sitenin nasıl hayatımızın bi parçası olduğunu tekrar görmüş olduk,teşekkürler.
·sevgi eylem ister·
bu ne yaww lınkı gordum yuregım agzıma geldı walla elıne saglıkyaw ıyı ıslettınn ama pek ole gelmedı bana
yav ne yaptınız siz vallaha tırstım dedim ne oluyor
Tanrım Neden Ben.
Abiler ablalar elim ayağıma dolandı yahu. Bir anda yazmış olduğum 1000 küsür mesaj gözlerimin önünden geçti.
Güzel yutuldu. Fikir sahibini tebrik ediyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
yeni açanları düşünün bir de hem başlık açılmış atıldın diye hem de
370 tane de mesaj var
ben bayılırdım valla millet neler dedi acaba nasıl bi suç işledim diye...
"kick start my heart"
doğru söylüyorsun ...bu arada senide tebrik etmek lazım baştan sona okudum, bütün sazanlara bıkmadan usanmadan sadece sana değil 50.000 kişiye yapıldı demişsin
bırak bari bundan sonrakilerini uyandırmada yukarıda yazdığın gibi milletin aman aman diye koşturmacalarını izleyelim
bu arada skull..: bu daha başlangıç demiş dahasıda var yani
skull bence şimdi oturmuş oltasına takılan sazanları sayıyodur 45500,45501,45502. .. .. .. ...
Mesajı görünce, soğuk duş etkisi yaptı birden, ama sonra durumu anlayınca keyif aldım çok, elinize sağlık
Gerçekten güzel bir şaka ilk okuduğumda neye uğradığımı şaşırdım kaç kere okudum bilemiyorum sevgiler saygılar...Kutlu olsun korkunç olmasın.
iyi düşünmüşsün bu olayı erhan ama alacagın olsun
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)