haa bugün 1 nisandı demi )
haa bugün 1 nisandı demi )
güzel şaka olmuş, iyi düşünülmüş.tebrikler
aha yeni anladım 1 nisan olduğunu sağolasın sullhunter, valla dedim ne yazdıkda atıldık hoş az mesaj yazan biriyim nede olsa..
Güzel şaka, yemeyen kalmamış..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
Patron hızını alamadı kendini banladı.
Banlarım huleeeeeyyyyynnn....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
5 dakka ekrana baka kaldım alla allla sonra uyandım.
[EMAIL="haydarkayhan@mynet.com"]haydarkayhan@mynet.com[/EMAIL]
1 Nisan olduğunu bildiğim halde topiğin içine bakana kadar öldüm bittim
1 Nisanı unutanların halini düşünemiyorum
lan dedim ne oluyo neden atıldım diyodum bende yaaa süper şaka valla
abi yapmayın ya daha yeni üye olduk hemen egale ettiniz beni
eyw abiii şimdiki bi şaka ama bi dahakinde allah göstermesin enseden kapının önüne koyarlarsa ozaman yardım edersin inan akitfleştiriyorum yanlıs girdin 15d sonra diodu tam 3-4 gün sonraa girebildim
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
yok hocam egale falan takılmana bak 1 nisan şakası
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[QUOTE=Skullhunter;1016707] AZNAVUR kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...
İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.
Forum Kuralları:
0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile AZNAVUR kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve AZNAVUR kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
abisi ne yaptın ya korkuttun valla helal olsun sağlam şaka
"Daha önce hiç mesaj yazmadığımdan uzaklaştırıldım herhalde" diye düşünürken herkese yapılan bir şaka olduğunu anlamak rahatlattı doğrusu. Ama kendimi dışlanmış hisedip gözlerimin dolmasına mâni olamadım. Demek ki ilk mesajı yazmaya sebep olacakmış bu şaka. Allah yokluğunuzu vermesin guzularıııııııım.
şakanız harikaydı ilkbakışta yureğin hopluyo sonra bir oh çikiyorsun elinize sağlık
hayatımda ki en güzel 1 nisan şakalarından biri diğebilirim :D
-MUSTURAKİ-, muratgergerli, RECOKARAP, eencetin, saatciyakup, barisf1, AZNAVUR, zafer80, kkarabidan, memoli35, musteagzm, desender, çavuşoğlu, yunusxy, Tequ, starblazer, DARKDIAMOND, morrigan, praetorian, alper_tim, tamyak, Muharrem1, fazerr, hanedan12
konuyu 24 üye okuyor bende sadece ben yedim sanmıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)