içime oturuyordu hemen kendimi yargılayıp ne yaptım diye düşündüm sonra yazılan cvp sayısını görünce dedim benim atılmam ne etki yapmış sevenimde yok halbuki sonra hemen girdim ve derin bir ohhh çektim şakanında böylesi yönetimi kutluyorum
içime oturuyordu hemen kendimi yargılayıp ne yaptım diye düşündüm sonra yazılan cvp sayısını görünce dedim benim atılmam ne etki yapmış sevenimde yok halbuki sonra hemen girdim ve derin bir ohhh çektim şakanında böylesi yönetimi kutluyorum
Heheh direkt ana sayfaya girmediğimden sonradan gördüm yinede biraz afallama oldu güzel şakaydı
tahmin etmiştim zaten daha atılcak kadar iceri girmediimi
şimdi forumu okuyanların yarısı bir daha acmamak uzere kapatsın forumu da gorun kehkehkeh
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
süperr..............
hehehehe manyak olmuş...
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
nee abı ben naaptım yaa olmaz ole sey yaa ben bıse yapmadımkı neden ıptal oldu
hooop noluyo dedim ya... dedim bi yerde yanlış bişe mi yaptık... :D erhan allah iyiliğini versin.. valla korkuttun beni
teşekkürler MT ailesi... iyiki varsınız...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hayırdır inşallah...... 25 karakter
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
noluyo be ,dumur ettiniz adamı
yahu atıldık artık ne yapacagız
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
valla bende şok oldum )))))) skulhunter seni seniiiiiii
The Winner Takes It All
yuh bee yine ne yaptım diycektim 2 yıldır uyarı bile almayan masum bi üyeydim hiç bi siteden atılmadım hayatım boyunca valla korkuttunuz beni yedim yemedim arası bişey oldu banlanmışsam neden girebiliyordum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ersinisdj üyeliği iptal edilmiştir diyor Allah Allah aklım gitti vallahi tansiyonum yükseldi..
Hahahaaaaa....
Valla bravo harika bir şaka. Yüreğime iniyordu neredeyse.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
erhanla msn de gülüşüyoruz tabi...
erhan-yedi mi??
ben-hemde nasıl
ben-telefonunu istiyo versene bi
erhan-ararsa olmazki siteye girmesi lazım
ben-canım siteye girmen gerekiyomuş, orda yazıyomuş sebebi(diyince uyandı)
gkn-haaa... bugün bir nisan ya.. beni banlayıp şaka yapmışlardır.. sen erhanın 1 nisanını kutla benim yerime
2 saat sonra telefonda...
ben-senin şakayı yazdım siteye..
gkn-ne yazdın ben yemedimki hemen anadım(hemen anlayışımız farklı sanırsam )
ben-ne hemeni yaa bal gibide yedin işte.. sonradan uyandın
gkn-hiçte bile ben hemen anladım sen anlamadın banlandım sandın
Vah canııımmm.. çok inandırıcı oynamışım ben anlamadım sanmış puhhuhuhauhaua
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
bırrrr skull şaka atacak benimi buldun bakiiim :D
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)