ya allahım sabah sabah nasıl bir şakadır bu ya anam gördüm yıkıldım yazı başlıgını görünce ..sonra hemen sebebine baktım nisan 1 yazısını görünce anladım şaka oldugunu.Ama ne yalan söylim büyük şok yaşadım ve çok üzüldüm.neyse şakaymış.ohhh ya
ya allahım sabah sabah nasıl bir şakadır bu ya anam gördüm yıkıldım yazı başlıgını görünce ..sonra hemen sebebine baktım nisan 1 yazısını görünce anladım şaka oldugunu.Ama ne yalan söylim büyük şok yaşadım ve çok üzüldüm.neyse şakaymış.ohhh ya
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
SUPER YAAAAya bakıyorum gırısım yapıldı bı bakıyom uyelı ıptal dıo
manyak saka eyvallah skullhunter
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
işyerinde biri ters birşey mi yazdı diye korktum.Süper şaka olmuş ama.
Senin daha çok fırın ekmek yemen lazım..
Kaç fırın olduğunu sayamadım çok fırın dedim, düşün artık ne kadar çok olduğunu
Dedimki -yaa sitedeyim bende.. Seni banlamışlar..
-kim banlamış?
-erhan banlamış
-niye banlamış
-bilmiyorum yazmamış, gkn kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazıyo..
-allah allah.. versene erhanın telefonunu bi
-bende yokki
-nası yaa.. niye yok
-dur msnden sorıyım..
devamını erhan biliyo
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yaw valla ilk anda yüreğime inecekti jeton geç düştü ilahi skullhunter alemsin dermişim
Korkudan ne yapacagımı bılemedım elıma yagım karıstı Canavarı gorsem bu kaadar korkmazdım
ya böyle şakamı olur ya:D:D
Hahahaha züpper bi 1 nisan şakası
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hay Allahım yaa, ilahi Erhan
bi sn ben bi su içip geliorum...
abicim bu biraz abartı bi saka olmus ama.:D
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
yaw yapmayın etmeyin süresiz uzaklaştırmayın beni. nasıl yazacam ben siteye ağlarım bak olmadı gece evinizin önüne gelir camınıza taş atarım
aboovv mesajlar editlenmiş
patron!
yasak sularda dolaşmaya başladık herhal
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nasıl yanii atıldımmı atılmadımmı şimdi
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)