Amma tırstım haa
Böle şakamı olur. kalpten götürmekmi istiyorsunuz beni.
Amma tırstım haa
Böle şakamı olur. kalpten götürmekmi istiyorsunuz beni.
ama sizin bu yaptıgınız eşşek şakasıabi varya nası korktum dedim noluo
Güzel bir siteydi...n'apalım buraya kadarmış...ben bir yerden kovulmayı hiç hazedemem.Artık önümüzde ki sitelere bakıcaz.Kalan arkadaşlara selam olsun
Motosiklet aşkına
Puhahahahahahaha
Ya her login olana kendi nicki ile başlık görüntületmeyi nasıl başardın admin
Helal olsun valla
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Ay çok fena oldum.Böyle şaka yapılır mı ya? Dedim ben ne yaptım?Hiç bir yanlış anlaşılacak mesaj atmadım.Meğersem şaka imiş.Güzel bir şaka olmuş vallahi.Tebrikler...
Bu yaşta kalpten gidiyoduk yau.. Allah seni bildiği gibi yapsın Erhan..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bu yaptığınız şaka yüzünden tansiyonum fırladı allah bildiği gibi yapsın sizi emi..
Motosikletinizden ayrılmazsınız inşallah...
siz cok cakalsınız walla yapılır mı böle saka.. ne yaptım acaba die düsünüp durdum..
her şey bir bmx'le başladı..
iyiydi , teşekkürler
Guzeldi, ama beni kimse atamaz admin olacam yakında
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Korkuttunuz beni wallahi.Hayır sebebi nedir,nedendir,niçindir?Neyse ki jeton erken düştü.
BENİ BU FORUMDAN UZAKLAŞTIRMAK MANGAL GİBİ YÜREK İSTER BİKİNİ GİYER MOTORLA GEZERİM BEE HAHAYYYT :p:p bu işin şakası bile kötü ciddiye almayın hee :D
şaka amacına ulaşmıştır
canım sıkılıyordu. bu şakayla yüzüm güldü
okuldan gelir gelmez fatih beni aradı olum seni siteden süresiz uzaklaştırmışlar diye hemen girdim bir baktım atılmışım yüreğime iniyordu az daha kalsın kazık nisan 1 şakası olmuş tebrik ediyoruım acayip oturdum
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
olmuyor hala bu kodu bulamadım
edit: sipor ayakkabılarımı giyiyor olsam bulurdum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)