ben daha form a girmeden aklımdan geçti ama bunu tahmin etmemiştim çok iyidi
ben daha form a girmeden aklımdan geçti ama bunu tahmin etmemiştim çok iyidi
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
herkes kendi bilgisayarından açınca kendi adını görüyo sanırım. öyle bi kuntin işler war
ban yemeye alışığım da burdan da yemiyim
Kimin fikriydi bu şaka..Onu bana yollayın
Başlığı görünce gözlerimin büyüdüğünü hissettim, baktım giriş yapmışım.. Şaka mı diye düşünüyorum, Erhan bana özel şaka yapmaz diyorum kendi kendime
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
arkadaşlar harbiden yedim şakayı başlıgı görünce şok oldum ama neyse nisan^^1^^miş allahtan yarında ikisi herkese geçmiş olsun.
kalbim durdu ne banlanması yaaaaaaaaaaaa
Patron valla korktum ya Açıkcası bugünün nisan 1 olduğunun farkındaydım ama böyle bir script olabileceği aklıma gelmedi o yüzden korktum Demek ki böyle scriptte varmış...Vay be patron harikasın
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
abi nasıl şaka bu yha bi girdim siteye şok oldum dedim ne diye durduk yere banlanmışım
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Valla kabul etmek gerekir, çok zekice planlanmış bir şaka olmuş.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
inanamdım bide 200 cevap görünce şok oldum ne kadar çok sevmeyenim var dedim yuh
Tebriler harika bi şaka
sabah uyanamamıştım ama bu mesajı gorunce fal taşı gıbı acıldı gozlerım valla
helal sıze
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
varyaaaa allah tepenizden baksın diyorum görünce bu ne yaaaa
falan oldum kaldım mesajın açılmasını bekliyorum ona göre erhanı arıycam bi açıldı 1 nisan diye okudum
ii güldüm allahta sizi güldürsün
ama etme bulma dünyası
sanada bi şaka yapan bulunur erhannn.
japondan şaşma,çine bulaşma........
Sarılıyordum telefona Gürkan iyi oldu linki atman uykumu açtın. 5 fincan instant kahve gücündesin
Tansiyonum mu çıktı ne kesin inandırıcıydı
Kutlarım 1 nisan şakası daha güzel olmazdı
dedim ne oluyoruz girer girmez bu mesaj az daha kalbim durdu
Kurallara aykırı bir davranışım olmadığı icin ben yemedim yinede güzel fikir güzel uygulama online olan herkezin adinin yaziyor olmasi :D tebrik ederim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Ya bende dedim noluyor. Allah iyiliğinizi versin yaaa. Nisan 1 şakasıymış.
[B][COLOR="red"][I]M O T O 23...ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTORSPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ...FARKIMIZ,KALİTEMİZDİR...[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)