Nolan streetfighter series master aero
su kaskin arka tarafindaki plastigin ne oldugunu ve ne ise yaradigini cozemedim,
bi de siz bakin bakalim..
tesekkurler.
Nolan streetfighter series master aero
su kaskin arka tarafindaki plastigin ne oldugunu ve ne ise yaradigini cozemedim,
bi de siz bakin bakalim..
tesekkurler.
bak bu güzel bir soru.seni takdir ederim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bildiğim kadarıyla arkadaki o parça rüzgarın daha aerodinamik bir şekilde yönlendirilmesini sağlıyor.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Kask spoileri; motorun hızı arttıkça, hem kaskın rüzgara karşı direncini azaltıyor, hem de yine rüzgardan yararlanarak ufak bir miktar hafifleme sağlıyor, dolayısıyla kask ağırlığının bir kısmını boynunuzdan alıyor
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
Spoiler işte arabadki kanatlar gıbı Aeordnmk ıcın tasarlanmıs.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ayrıca artçının ani frenlerde "küüüüt" diye size kafa atması durumlarında darbenin şiddetini de azaltacağı inancındayım!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
banada arkadan bastırıyon önden vizör açlıp kapanıyo gibi geldi Türk aklı işte pratiğe çalışıyor
The plastic part is partially for styling, and it helps with the ventilation system.
..tamam, cozdum
hem ıcerdekı hava sirkulasyonunun bır parcası hemde aerodınamık bır parca...
Benim kaskımda da var ona benzer bi şekil. Ama faydası var mı çözemedim. Resmini nasıl ekliycem bilmiyorum ama?
GDR 816 Full face
http://www.tumoparsan.com/resim.asp?...e=LKD5V838.jpg
istenildiğinde sökülen bi parça sanırım
ne fıkırler urettınız valla helal olsun
ayrıntısı cok olon kask iyi deyildir aldıysanda hayırlı olsun
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
ablalaj abi, yeni aldığın bir konserveyi açıyorsun ya hani açılmadığını gösteriyor, onu kırıp atıyorsun keh keh
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Spoiler................................
Orgazma Dudak Büktürür
kask çevresindeki hava akışını düzgünleştirmek için kullanılıyor diye biliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)