Bu benim eski makinem. 2006 model. Fazla söze gerek yok, fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Siteden bir arkadaşımız kullanıyor şuan. En az benim kadar iyi bakacağına eminim...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
1-2 yıllık motorlar eski mi sayılıyor?
o vakit 2005 den öncekiler de antika sayılsın?
Bu başlığı ilk gördüğümde hemen aklıma nitrius81 geldi.. bi motora bu kadarmı özenilir yaw...bende benim çinçonu temiz bilirdim... gittim asya t1 19a sayfasında inceledim...bravo valla... bende koyacam benim mondi 150rf nin resimlerini hafta sonu...
kalınız saalıcakla
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
yahu resimleri ekleyemedim.
30.000 i geçen var mı arkadaşlar.
bence 1-2 yıl ya da 20.000 km daha eski sayılmaz.
şöyle bir 50.000 yapmalı aradan beş sene geçmeli. metal yorgunluğuna bakmalı değil mi ..
güzel bakan , güzel görür.
Evet bu konuda haklısın 15.000 kmde yenı gıbı duracaklar tabıı en az 30.000 km yaptıktan sonra resımler konulmalı bır daha...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Gerçekten aletleriniz çok temiz hepinize tebrikler.... Başka yokmu Temiz çinli motor kulanıcıları
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
caner22 fosforlu şerıt bant oto aksesuarcılarda var(her rengıvar)
bende pioner marka 125cc choper var 2005 model nerdeyse hiç binmedim durduğu yerde dökülüyor 1sene evin içinde tuttum dışarı bile çıkartmadım yerinimi beğenmedi acaba güneş gören biyeremi koysam
Benim keeway arn 125 im var...Daha 3000 i görmedi kasım 2006 trafiğe çıkışlı...şu anda 2920 lerde...fakat 2900 den sonra bir kaç yere gittim sonra geri dönmek istediğimde motor çalışmadı baya sorun yarattı yani...Bir de keeway iyi derler...Şu anda bizim garajda yatıyor...6 aydır da binmedim...Sizce ne yapiyim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)