can sıkıntısı... tamamen can sıkıntısı..elimemi bulaşır dedim üye oldum ..bulaştı
can sıkıntısı... tamamen can sıkıntısı..elimemi bulaşır dedim üye oldum ..bulaştı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
fena olurmu be abi.. İstanbullarda bile turalamadıkmı senle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aynı şeylerden hoşlanan insanlarla bilgi sevgi arkadaşlık ve dostluk alışverişi yapmak
Motosiklet hakkında merak ettiklerimi,bilmediklerimi öğrenmek için,bilgi alışverişinde bulunmak için giriyorum forumlara.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bu siteyi bulmam aslında tesadüf oldu hyosung gv 650 modelinin bide honda shadowu karşılastırdım googlede buaray geldi ve okudum baktımkii herseyi cok güzel dostum abim olmasada henüz tanıdık inş zamanla adam gibi bişi adıığımız zaman olur die ümid ediomyanlız herseyiyşe bambaşka bi site ve ilk severek takıldığım forum sitesi yoksa babam bile istese takılmazdım forumda Ve ilk girdiğim zamanki hysung hakkında ve honda hakkındaki tüm yazılanlar aklıma kaldı
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)