ya LÜTFEN bana yardım edin! depresyona girdim:(:(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
o zaman 2.el honda innova tavsiye ederim,hem yarı-otomatik olduğundan,vitesliye geçiş için alıştırma yapmış olursun,hem de büyük tekerli olması sayesinde,daha iyi yol tutuşa sahip olursun.Aşağıda da benim tertemiz motorun ilanı var
http://www.motosiklet.net/forum/satm...%2A%2A%2A.html
bu da resmi :
(25 karakter.......)
-
son çare beat
-
evet sedat kardeş öyle gözüküyor ama işte honda bayii nin vereceği fiyata bağlı bakalım herşey kısmet ya arkadaşlar bakalım
-
peki eskere gidene kadar todaya binsen askerden gelince dylana bakarsin belki ozaman cbf hoşuna gider
-
yok baba olmaz askerden sonra gelim ben hyosung gtr 250 race düşünüom bakalım
-
eğer illaki honda diyor scooter tarzı kullanacaksan güvenilir birisinden ya da bayiden temiz ikinci el dylan,piaggio skipper veya sıfır beat...fakaaat çoook düşünüpte paranı psikoterapi seanslarına kaptırma çabuk karar ver....
-
mevlutgs adlı üyeden alıntı
yok baba olmaz askerden sonra gelim ben hyosung gtr 250 race düşünüom bakalım
olm askerden gelince hyosung alacam diyosun bida bidaha masraf yapma askere kada today kullan askerden gelince alırsın gt250 yi alırsın şimdi dylan alıcan noter masrafı harcıcan kullanıcan bi ton masraf yapacan hiç uğraşma zevkini hevesini bi tarafa sakla askerden gelince en kralını alırsın..
-
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
-
pınar ablam ben kimseye saygısız yaklaşmadım lütfen dikkat edin yazdıklarıma bakın :(:(:(:(:(
-
2. el cbr temiz ise hiç kaçırmam
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
az daha biriktirebilirsen sıfır honda cbf 150 al. az yakıyor. görünüşü de güzel. ve cbr a göre daha büyük ve oturaklı motor. eğer üzerine koyma imkanın yoksa 2. el bir cbf bakabilirsin
-
bence acele etme güzel temiz bir cbr125 al derim
drift bilmem ne :P :queen::queen:
-
işte abi ya dylan ya cbr karşıma hangisi temiz çıkarsa artık dylancının elini tutarsam dylan cbr nin elini tutarsam cbr bakalım herşey kısmet daha vaktim var
-
-
Bencede ya honda dylan yada CBR al Beat ne yapcan zaten today den inmişin Bu arada Kymco yu kotulemenızden motorlar hakkında pek bır sey bılmedıgınızde ortada arkadasım...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Sen motoru alda bizde rahat edelim atık
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
bence bunu mayıs 20 kibin konuşalım. şimdilik sadece fiyatlara qöz aşinalığı yap. yeni modeller, yeni rekabet ortamı we rekabetçi fiyatlar...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)