Cbf 600'le avrupa turu yapılır mı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu sonbaharda yada en geç 2009 haziran ayında İtalya-Avusturya-Almanya-Macaristan-Sırbistan-Bulgaristan-Türkiye güzergahını kapsayacak bir gezi planlıyorum. Sizlerin bilgisine başvurmak istediğim şey cbf600s bu gezide beni çok zorlar mı yoksa touring bir motorla değiştirmeli miyim? Hatta bunun için Honda NT 700 V Deauville, Suzuki V-Strom DL 1000, Moto Guzzi Norge 1200 e baktım. Pazarlık bile yaptım. Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Reklamlar
-
abi param olsun ben mobilet le bile yaparım bu güzergahı (((: cbf 600 naked bir motor yoracagını sanmıyorum .. ama tabikide enduro yada touring bir motorla işler biraz daha kolaylaşır
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Bence hiç masraf yapmayın. O motor sizin işinizi fazlası ile görür.
Motor yorulmaz!!!!!!!!!!!!!!Ancak insanlar yorulur.
::tartis:: Motor yorulmaz !!!! Sadece üstündeki insanlar yorulur ::tartis::
-
Para ve zaman sorunu yoksa her motorla her yere giderim bende.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-BSI- adlı üyeden alıntı
Para ve zaman sorunu yoksa her motorla her yere giderim bende.
nevet o ikisine birde kafadengi bikaç kişi eklenirse ben scooter ile bile alırım o yolu
-
ağustos'Da bulgaristan MT olarak bulgaristana gidiyoruz.(festivale) büyük tur için ufak bir deneme gezisi yap istersen.seni ve herkesi aramızda görmek isteriz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
hocam cbf naked bir makina uzun yolda yoracağını sanmam, neden deyiştireceksin.arkasına givi topcase yerleştirdinmi, ikide yan çanta, evropayı boşver dünyayı gezersin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Bence gayet güzel yapılır:
Oturma pozisyonu rahat, yeterli ölçüde seri ve torklu; güçlü bir makina. Yan çantalar ve yüksek bir touring ön cam ile tam bir gezi motoru.
-
arkadaşım uzun yol tecrübelerime dayanarak söylüyorum rahat ve motorun için ideal bir gezi yapmak istiyorsan ekipmanın olacaktır büyük bir ihtimalle 600 lük bir motor ara uzun mesafeler için tatminkar ama uzun ara yollar ve geziler için tatminsiz kendine 2 nci el az km leri gs1200 bak derim sonrasi sana kalmış hayırlı eğlenceli ve sorunsuz gezilere...
-
Vstrom DL 1000 le yormadan uzun yollar yapalabileceğini çok yerde okudum. Rahatlıkla alınabilecek ve sorunsuz olarak kullanılabilecek bir motor. Gün içinde bodrum-istanbul seferini yapan arkadaşlarımız mevcut ve yorulmadıklarını defalarca beyan etmişlerdir. Hayırlı yolculuklar
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
vallaha ben askerden önce bisikletle hataya gidip gelmiştim ( 400 km ) söz konusu motor ilede o güzergaha gidilebileceği kanısındayım , fakat sizin direnciniz ve azminizde çok önemli SAYGILAR
-
abi yapılmazmı yaawww sorduğun soruya baq..: D
İKİ TEKERLEĞİ OLSUN YETER..
-
cbf 600 ile değil avrupa turu
şahsen afrika turu bile yapılır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)