NEDİR BU EŞLERİMİZDEN ÇEKTİĞİMİZ ???
Reklamlar
-
ben de stella ya katılıyorum öncelikle insanların birbirlerini kısıtlamamaları gerekli. her insanın farklı hobileri ve zevk anlayışı vardır. bunların önüne engel koyduğunuz anda ilişki kötüye gider.
ancak ortak hobi ve zevklerin de ilişkiyi çok daha geliştirdiğini ve iyiye götürdüğünü unutmamak gerekir. o yüzden mümkün olduğunca çok şey paylaşmak gerekli.
41 kere MAAŞALLAH
Reklamlar
-
İLİŞKİ,EVLİLİK,BİRLİKTELİK
bunlar ne için yaşanır ortak zamanları ortak mekanları ortak paylaşımları daha sık daha net yaşamak ve görmek için değilmi
ee ozaman fedakarlıklarda bunlunmak gerek anlayış göstermek gerek
ben kefken gezisinde geziye eşleri ile gelen beyleri ve eşleri yanında olmayan beyleri gördüm kiminin eli telefonunda eşine nerede ve nasıl olduğunu anlatıyordu ve keşke sende burda olsan diyordu kimide onuda buraya getirmeliyim diye iç geçiriyordu
eşi yanında olupta orada olanların keyfine zaten diyecek yok
aslında çokta zor birşey değil biraz emek ve zaman yaşadığımız şeyi adı ne olursa olsun çok daha keyifli ve hoş bir hale getirebilir
eşleri motor tutkunu olan yada buna buna benzer başka keyifleri bulunan bayanlar lütfn biraz daha anlayışlı ve paylaşımcı olun inanın bundan sizde keyif alacaksınızdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler