bunların çekişleri nasıl yani yokuşlarda tıkanma olurmu ben işe gidip gelmek için alıcam yollar biraaz yokuşlu ankarada olupta satılık 100 ukh varsa arkadaşlar bana özel msj atarmısınız şimdiden saolun iyi formlar
bunların çekişleri nasıl yani yokuşlarda tıkanma olurmu ben işe gidip gelmek için alıcam yollar biraaz yokuşlu ankarada olupta satılık 100 ukh varsa arkadaşlar bana özel msj atarmısınız şimdiden saolun iyi formlar
100 kh al fiyatı da düşmüştür zaten
tıkanma diye bir şey kesinlikle olmaz
2 kişi her yeri çıkar ama dediğim gibi ukh tan daha memnun kalırsın kh alırsan
yakıt tüketimi ve günlük kullanım için çok memnun kalırsın satmam diyosan
bisan bms90 al daha iyi olur alırken de eğer nakit paran varsa yüzde 10 iskonto yapıyorlar haberin olsun pazarlık yap ötv indirimini de unutma
kazasız belasız güle güle kullan alırsan
100 kh otomatik vites oldugundan sorun çıkarıyormuş o yüzden ukh tercih ettim tek farkları buymuş zaten başka farkları varmı sizce ben işe gidip gelicem gidiş geliş 20 km yol
ya kusura bakma ben 2 senedir mondiallerinisimlerine bakmıyordum
100kh la kh 100 aynı zaten km modeli otomatikmiş
ukh kh ın yerine gelen model aynıymış yani ikisi de
ben 20000 km kullandım hemen hemen hiç problem çıkarmadı çok ekonomik bir motor tavsiye ederim
benimkide 100 kh ilk çıkım her zaman iyidir bunlar ilk seri sonradan ukh geldi işler cıvıttı.benim arkimde ukh var dikiş tutmuyo
valla ben kararsız kaldım şimdi ukh mi kh mi ?
aklımda + olarak 125 kt var oda biraz pahalı kaçıyo hem vergiside var bu modeli gayet iyi ama kh mi ukh mi ?
yaş 19 gençmiyim ?
86 cc imiş pekibunun fiyatı ne kadardır ?
tam yaşı
ben yazın 1300 diye gördüm hatta param olursa kardeşime alacağım diye planlıyorum hala
ötv indiriminden sonra 1200 dür şu an fakat telefonla sorsan daha iyi olur
çok az yakıt yakar ve şehir içi çok rahat olur ve bu motorlar gerçekten diğerlerine oranla uzun ömürlü
büyük hacimli motor alsan zaten 1 senede 10.000km gitsen inan bu motorun parası kadar benzin yakarsın bu motorun vergisi de yok
satarken de 900-1000 liraya satsan yine 300-400 lira değer kaybetmesi pek sorun olmaz gibi
çok teşekkür ederim herkese ben birazda satış noktalarında araştırıyım benim aklımdada 100km var ama otomatik oldugu için sorun çıkartırmı korkusu içindeyim ama oda olmassa bisan 90 ceylan alırım oda fena degil onu bana tercih eden osmaniyeli arkadaşıma da çok çok teşekkürler
Arkadaşlar aranıza yeni katılan UKH cılardanım. Müsadenizle yorumumu yapacağım...
Ben Nazilliden oturuyorum.Mondial fabrikasıda Nazillide.ilk olarak bu UKH mı KH mı sorusuna cevap vereyim.
Mondial 3 sene öncesine kadar Çin den ithal ettiği malları direk olarak satıyordu..Buraya MONDİAL fabrikası açıldıktan snra 4 model'in parçaları getirilip burada motorlar toplanmaya başlandı.YANİ ÜRETİMDEN ÖNCE kh olarak direkt çinden gelen motor burada toplanınca başına UĞUR'un "U" su getirilip UKH olarak satışa sunuluyor...Bu modellerde:(125 UAG)-(100 UKH)-(125 UKT)-(125 URT)...
.................................................. .................................................
Gelelim "KM mi UKH mı?" sorusuna...
Benim UKH dan önceki motorum KM idi. Tek kişi olunca kalkışlar, sorunsuz hızlanma UKH dan daha mükemmel.Ama motora 2 kişi bindiğin zaman kalkarken aşırı şekilde zorlanıyor ve zorlanan motorda oldukça fazla bağırıyor.Aynı peugeot 103 ler gibi...Bu kalkışlardaki zorlanma beni KM den soğuttu ve 1500 km de satmak zorunda kaldım.1 ay önce ukh aldım.Kalkışlar falan mükemmel.
Şuanda ukh çok memnunum.Ve KM mi UKH mı diyenlere ısrarla ve hararetle UKH ı tavsiye ediyorum...
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...
mictonorm teşekkür ederiz kardeşim
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
Arkadaşlar Daha 17me girmedım nisan 93 doğumluyum ... Ehliyet alcam , temız bi ukh istiyorum bıraz makyaj yapıcam abartmadan :D ruhsat falan hepsi ne kdr tutar sizce... (ehliyet ,ukh,ruhsat , Ufak bı modifiye) xD
slm arkadaşlar yaklaşık olark 2 ay oldu motoru alalı...biraz modifiye düşünüyorum güzel bişey sizce bu motora ne gider ne yaparsam vay motora bak denilir hesabı :D biraz fikir sunabilirmisniz...işte benim siyah inci
sadece ön de yanak var diger herşey orjinal hali
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)