Konu 2008 de açılmış... Tarihede bakmadım.. Kandırdım beni ender, alacağın olsun neyse sloganımda iyi herhalde
Konu 2008 de açılmış... Tarihede bakmadım.. Kandırdım beni ender, alacağın olsun neyse sloganımda iyi herhalde
onuyu hortlatayım
buna benzer bir konu açmayı düşünüyordum ki açıkmış zaten ve kullanıcı profilleri epey değişmiş,
siz bir slogan yazacak olsaydınız ? nasıl olurdu
"motorculara saygı gösterin, saygı göstermediğiniz her motorcu araba alarak trafikte daha çok beklemenize neden olur" bu benden
ve doğru konudayım
Karayolları veya ulaştırma bakanlığı falan böyle bir afiş çalışması yapmalı, köprülere, yollara vs...
Motosiklet dernekleri, federasyonlar vs. bu yönde yukarılara talepte bulunmalı...
Gerçi, dünyanın parasını kazanan motosiklet üreticileri/ithalatçıları niye böyle reklamlar vermezler, o da ayrı bir konu ...
videoda fazlasıyla slogan var hatta resimde alırsın tam olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
özellikle virajlarda motorcuları şıkıştırmamaları yönünde sert viraj yatmısım yavru ördek gibi dibimde bassam virajı alamayacığım yada tam yatırmısım oradakı boşlukta kalan acı bana lazımken lap diye araya girip o ihtiyacım olan acıyıda alıp zora sokuyorlar memlekette cahil çok
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Telefona değil,dikizine bak.
hocam biraz'cık geç kalmışsınız, çünkü konu 7 sene önce açılmış
Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.
7 sene de açılmış olsa bugune uyan en guzel slogan bu olmuş ya..
telefona değil dikizine bak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)