arkadaşlar sloganlar yeterli slogan yazmıyoruz artık,gelişmeleri bekliyoruz.....saygılar
arkadaşlar sloganlar yeterli slogan yazmıyoruz artık,gelişmeleri bekliyoruz.....saygılar
Düşte sende gör. dedim ama bu normal motordak düşmek olarak anlasılmıs herhalde ben bizim gibi motor ustune düş anlamında demıstım işte ince bi söz neyse ya araba kullananda birgün motor üstüne düşerse bizi o zaman anlar anlamında nessse iyi pazarlaaaar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
""BİZ HERŞEYİ FARKEDİYORUZ, SİZDE BİZİ FARKEDİN""
...Oytun...
..Ainador..
tibet dağlarında kendiniş motora vermiş bi ata diorki; DAMLAYA DAMLAYA DAĞDAN KESTİM KERESTE NASI
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
arkadaşlar bu işi kim organize edio bilmiorum ama grafik tasarım konusunda we baskı aşamasında yardımcı olabilirim!
irtibat
north_shields@hotmail.com
[IMG=http://img228.imageshack.us/img228/9995/n5802727554411455752yz7.th.jpg]
bide buna bakın arkadşlar biz antalya mt olarak tişörtlerin arkasına bastırdık bu logoyu
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
motosikletsiz bir trafik, aslansız bir orman gibidir....
__To Be Or NoT tO be__
BEN FARK EDİYORUM YA SEN?
bu olar ama cümle gibi olmuş bazıları slogan cinsi değil
Bence en etkili sloganlar kısa olanlardır mesela, tıpkı uzun araçlarda olduğu gibi reflektör yeleklerin arkasına da yapılabilecek bir örnek, çok basit ve açık olmalı ki her eğitim seviyesinden insan anlasın. Unutmayın en kolay algılanan sloganlar en basitleridir. Buyrun:
DİKKAT! MOTOSİKLET!
(bir üçgen içinde klasik dikkat tabelasının içinde yazılı olabilir ve hem sticker hem reflektör yelek hem de afiş olabilir)
Bir diğeri yine üçgen içinde
DİKKAT! YAKIN TAKİP ETME!
Şayet bir kampanya için afişler çeşitli sloganlarla hazırlanacaksa o zaman biraz daha uzun slogan olabilir. Mesela:
Motosiklet, trafikte diğer araçların lastik izini takip eder. Şerit ihlali yapmayın!
(Bunun yanında da bir aracın arkasında lastik izinden giden motosiklet fotoğrafı olabilir, hatta iki fotoğraf koyulur diğerinde de aynı şeritte motosikleti sıkıştırmış araç fotosu olabilir ve "yanlış" ibaresi ile altına not yazılabilir. )
Ama dediğim gibi asıl etkili olanlar kısa ve akılda kalıcı sloganlardır. Bence bu anlamda en güzeli TIR'larda sıkça gördüğümüz DİKKAT UZUN ARAÇ ya da LONG VEHICLE sloganıdır ki uluslararasıdır. Aynen DİKKAT MOTOSİKLET sloganı da etkili ve akılda kalıcı olabilir. Hatta belki de vardır bilemiyorum.
,,,,,,,,,,,,, +1
okuması gerekenler genelde maganda olması gerektiği için..
"gardaş nolur çarpma laa" yazalım
facebook.com/kaskafa
Son durum nedir afişlerde??? Hazırlandı mı???
Sinyal vermekle akü bitmez !!
Sinyalsiz şerit değiştiren üzerimize kıran sürücülere ithafen
4 tekere karşı 2 teker,Saygıyı Haketmioyrmuyuz? Ynınada kaza yapmış bir motosklet resmi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Eşşekler hoşaftan anlayın artık...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
goz gore gore ustune kıran sonrada sallamayan bırıne ne anlatabılırsınkı bu sayfa bınlerede cıksa 20 yılda gecse okuz daıma okuz kalır essege altın semer meselesı ama sadece motosıkletlıye yapıldıgını zannetmıyorum onlar dıger araclarada aynısını yapıyolar
Durun bende bişey düşündüm
afişte motorsikletiyle giden bir adam... Arkasından farlarını yakmış üstüne giden bir araç. Ve motorsiklet sürücüsünün montundaki yansıtmalı şu yazı: Hey Kör, Haydi Sende Gör... Hoş olabilir Tabi insanın içinde art niyet ve eziklik duygusu yoksa, sempatiyle bişiler anlatmış olabiliriz.
bana yaptğını kamyon yapsın sana!!
(beni sıkıştıracaksa komyonda onu sıkışırsın,Bana yol verecekse kamyoonda ona yol versin babında :D)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)