Evet arkadaşlar Yzfr 125 fiyatı:4500 EU
Bence normal....Cbr125 alacagıma bunu alırm....
Evet arkadaşlar Yzfr 125 fiyatı:4500 EU
Bence normal....Cbr125 alacagıma bunu alırm....
YZF 125 R fiyatı yanlış görmeyesin 4500 ytl değil euro olarak hesaplada ona göre
kıyasla CBR 125 ile arasında tam olarak 3500 ytl var ona göre bak al.
Cbr alacam demedim....
Öyle bir düşüncem olursa demek istedim!...
Aslında 8500 ytl azda değil!...
Onun yerine 0km cbf250 düşünülebilir!...
abi cbr alcagıma bende yzf alırım bıraz daha para bırıktırıp
Bence 125lik bir motor icin fiyati oldukca pahali.
= = = Be Aprilia racer! = = =
ikinci ybr 250 faciyasına hoş geldiniz yamaha bence buyuk bir depo daha alsın bu motor için
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
9000 ytl cok pahalı euro nerdeyse 2 ytl oldu...ıkı tane cbr alınır nerdeyse o fıyata....
Ben şahsen o parayı vermem!....
çok para çok
istemem yan cebime koy
ya o kadar param olsa bi çin malı 100cc bişi bide ikinci el er-5 alırım daha mantıklı
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
cbr ıma kurban olsun bu fiyata...
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
Arkadaşlar önce ne istediginizi bilin...
Cbr alacagıma onu alırım diyip, o paraya CBF250 alınır demeyin..
Ayrıca fiyatıyla ilgili bir topic vardı..
Arama yapın..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
arkadaşlar bu fiyata yamaha türkiyede satamaz nasıl olsa indirim yapacaklar ilk yeni R6 geldiğinde de fazlaydı sonra 2000ytl aşağı çektiler fiyatı şimdi biraz daha ucuzladı.Eğer euro düşerse güzel olr yoksa böyle 2ytl olursa satmaz bu motor ama harbi çok güzel
:bestmt:
vallahi ybr'250 parası az değil yanii
ona oparayı veresıye kadar git 650 bi makına al temiz bin alsana rezig he olmamı
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
valla başlık zaten şaşırtıcıydı.. sanki ben tekerleği buldum gibisinden.. ilk üç mesaj zaten kopmama yetti.. akşam eğlencesi için sağolun, iş stresinden biraz olsun yırttık sayılır
bu motor 200km basıyomus okadarda etsin ne kaa para o kaaa köfte
madem cbr 125 karslılastırılıyor bu makina fabrika standartlarında 2 motorda 120 km hız gosteriyor.motor şişirilmiş balon gibi motorla grenaj arasında 10 cm var.şişirdikce şişrmişler.bu neye benziyor biliyormunuz güclu pazılı bi adamın korkak fos cıkması gibi bişi herhalde motorsiklet daha kalıplı olsn diye depoyu bile plastikle kaplamıslar.dışına değil içine bakın arkdaslar.o motoru almak akıl karı değil alana şimdiden gecmiş olsun.
yamahadan şaşmayınız bence gt250yanında sonuk kaliyooo
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)